HOLANĐANI BRUTALNO PONIŽENI NAKON ISPADANJA SA EP: Navijači KIPTE od besa! (FOTO)

Autor:

Sport

11.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna situacija.

HOLANĐANI BRUTALNO PONIŽENI NAKON ISPADANJA SA EP: Navijači KIPTE od besa! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Holandije je doživela težak poraz od Engleske u polufinalu Evropskog prvenstva u fudbalu, a gubitak je bio posebno bolan zbog gola koji je postigao napadač Oli Votkins u nadoknadi vremena. Navijači su izrazili svoje razočaranje i bes nakon meča, a neki su čak bili i ljuti zbog ishoda utakmice.

Jedan od simbola razočaranja bio je i internet hit - fotomontaža koja je postala viralna na društvenim mrežama. Fotomontaža je prikazivala lik golmana Engleske, Džordana Pikforda, koji je poznat po svom "ludom" ponašanju, montiranog iza Virdžila van Dajka, štopera Holandije, u trenutku kada je ovaj davao intervju. Ova humoristična montaža izazvala je širok spektar reakcija među navijačima, od smeha Engleza do besa Holanđana, ali i izazivanja i provokacije među ostalim navijačima.

 

 

Nakon pobede nad Holandijom, Engleska se plasirala u finale gde će se suočiti sa Španijom. Finale je zakazano za nedelju, 14. jula od 21 čas, a za Englesku će ovo biti istorijska prilika da osvoji Evropsko prvenstvo. Podsetimo, Englezi su bili poraženi od Italije u finalu 2021. godine, te će sada imati priliku da se iskupe i ostvare veliki uspeh. Finale će biti i više nego zanimljivo, obe selekcije neće imati lak zadatak, ali će sigurno biti velkog motiva. Biće ovo prava fudbalska predstava na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a navijači će uživati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading