NEDIĆ GRMEO U STUDIJU: ''Onaj Srbomrzac, neznalica, meša se gde mu nije mesto''!

Autor:

Sport

10.07.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudijski analitičar dominirao!

NEDIĆ GRMEO U STUDIJU: ''Onaj Srbomrzac, neznalica, meša se gde mu nije mesto''!

Foto: RTS/printscreen

Dejan Nedić

Sudijski ekspert Dejan Nedić izrazio je nezadovoljstvo postupcima VAR sudije Bastiona Dankerta, posebno nakon nedavnog spornog penala koji je sviran Engleskoj u polufinalu Evropskog prvenstva. Nedić je istakao da je Dankert "neznalica" i da se mešao u situacije gde mu nije mesto, podsećajući na nedavne kontroverze oko suđenja Srbije protiv Švajcarske.

Ova izjava sudijskog eksperta dolazi nakon što su i drugi stručnjaci, poput Rade Bogdanovića i legendarnih engleskih fudbalera Džejmija Karagera i Gerija Nevila, takođe izrazili svoje nezadovoljstvo odlukom arbitra. Nedić je dodatno naglasio da je VAR sudija Dankert prekoračio svoja ovlašćenja i da je takvo ponašanje nedopustivo.

- Obratio bih se Radetu Bogdanoviću, vidite ovu poziciju, ja ću tamo, a vi ovde. Šta ću ja ovde, sjajno ste analizirali sudije, a ja ću selektore - rekao je Nedić i nastavio.

- Ja bih se zadržao na jednom imenu. To je Bastion Dankert. To je ime čoveka koji je neznalica, koji se meča gde mu nije mesto, to je VAR sudija koji se umešao i uradio ono što ne sme. On sme da se umeša - istakao je on.

Nedić je naveo da nije bilo penala nad Kejnom.

- Ovaj Cvajer znate kakva je njegova istorija, i šta se on meša. Nema kaznenog udarca, zašto? Kada je izvršen šut beli igrač je uleteo na nogu narandžastog. Da ga je udario pesnicom, onda bi se uključila VAR soba - naveo je sudijski eksperst i dodao:

- Onaj Srbomrzac mu kaže, ako je penal moraš da daš i žuti karton. Pogledajte koliko dugo on to radi, vadi se pred Rosetijem, pred svima, daje žuti karton - zaključio je Dejan Nedić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading