VEOMA KREATIVNO: Zanimljiv stajling jednog navijača Holandije! (FOTO)

Autor:

Sport

10.07.2024

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidi se ko mu je omiljeni igrač.

VEOMA KREATIVNO: Zanimljiv stajling jednog navijača Holandije! (FOTO)

Foto: Profimedia

Reprezentacije Holandije i Engleske odmeriće snage od 21.00 čas u Dortmundu u okviru polufinala Evropskog prvenstva. Pobednik ovog duel igraće protiv Španije u finalu koje je na programu 14. jula u nedelju od 21.00 čas na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Ovaj susret obeležila je i tuča navijača ove dve selekcije, tako da će sigurno sve prštati na terenu i tribinama.

Najvatrenije pristalice Holandije su postale hit na ovom Evropskom prvenstvu. Naime, navijači ove selekcije imaju zanimljiv performans pred svaku utakmicu i dobro se zabavljaju, što se može videti. Večeras je jedan od navijača Holandije definitivno odneo ''zastavicu'' pošto se za ovaj meč spremio na vrlo kreativan način. On se bukvalno prerušio u legendarnog fudbalera sa kojim je Holandija osvojila EVRO 1988. godine, Ruda Gulira i tako pokupio brojne simpatije. 

Foto: Profimedia

Navijač Holandije

Biće ovo zanimljiv duel, Englezi i Holanđani se prvi put sastaju u nokauz fazi Evropskog prvenstva. Za izabranike Ronalda Kumana je ovo veliki ispit, pošto su se do sada sastajali sa timovima koji su na papiru bili slabiji. Sa druge strane Engleska je razočarala svojim učešćem, tako da sa veliki nestrpljenjem očekujemo ovaj okršaj i videti ko će na megdan Španiji u finalu. Sigurno će oba tima imati veliki motiv. Podsetimo, Englzi su vicešampioni Sveta, pošto su na prošlom šampionatu izgubili od Italije u finalu, dok je ovo za Holanđane prvo polufinale posle 20 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading