HAOS U DORTMUNDU: Brutalna tuča Holanđana i Engleza! Sevale pesnice, letele stolice, demoliran pab!

Autor:

Sport

10.07.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači krenuli sa okršajem.

HAOS U DORTMUNDU: Brutalna tuča Holanđana i Engleza! Sevale pesnice, letele stolice, demoliran pab!

Foto: Screenshot/Football Fights

Uoči polufinalnog meča Evropskog prvenstva, došlo je do šokantnog incidenta u kome su navijači Engleske napadnuti od strane navijača Holandije. Dramatični snimci pokazuju kako su navijači iz obe grupe razmenjivali udarce i bacali boce u vazduh dok su tenzije rasle pred večerašnji susret u Dortmundu. Još uvek nije jasno šta je izazvalo nasilni sukob, ali se vidi kako su navijači Engleske povukli u bar kako bi izbegli gađanje staklom.

Sličan incident se dogodio pre nekoliko nedelja pred otvaranje Engleske na Evropskom prvenstvu protiv Srbije, kada je jedan engleski navijač završio sa krvavom ranom na glavi. Izvori sa lica mesta su rekli da je grupa huligana izazvala haos u restoranu blizu grada Gelsenkirhena pet sati pre početka utakmice.

 

 

 

 

Inače, mediji javljaju da je oko 75.000 navijača Holandije stiglo u Dortmund kako bi ispratili utakmicu u kojoj je ulog finale Evropskog prvenstva. Holanđani čekaju na finale još od 1988. godine, a poslednji put kada su igrale finale nekog velikog takmičenja bilo je 2010. na Mundijalu u Južnoj Africi kada im je protivnik bila Španija, koja je sinoć obezbedila kartu za Berlin.

Očekuje se da će nadležni organi preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osigurala bezbednost i sprečili slični incidenti u budućnosti. Javna osuda nasilja među navijačima se sve više čuje, a pritisak na vlasti raste kako bi se preduzele mere za suzbijanje ovakvih nemira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading