ENGLEZI OBNEVIDELI OD ALKOHOLA: Stavili na muke nemačkog policajca, evo kako se to završilo (VIDEO)

Autor:

Sport

11.07.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomešali ga sa selektorom.

ENGLEZI OBNEVIDELI OD ALKOHOLA: Stavili na muke nemačkog policajca, evo kako se to završilo (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Pred drugu polufinalnu utakmicu na EVRO 2024, engleski navijači su bili u centru pažnje svojim veselim ponašanjem. Simpatizeri reprezentacije Engleske su, pred meč sa Holanđanima (2:1) u Dortmundu, snimili jednog nemačkog policajca čiji izgled neodoljivo podseća na njihovog selektora Gareta Sautgejta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Garet Sautgejt

 

Pod uticajem alkohola, okupili su se oko njega, pevali i upirali prstom smejući se, uvereni da je u pitanju Garet Sautgejt. Simpatični nemački policajac nije znao kako da reaguje, pa se samo smeškao, pokušavajući da zadrži ozbiljan izraz lica dok obavlja dužnost. Ova scena je vrlo brzo postala viralna nakon što su je engleski navijači podelili na društvenim mrežama, izazivajući smeh i simpatije širom sveta.

 

 


Atmosfera je bila vesela i puna euforije pred drugu polufinalnu utakmicu na EURO 2024, a engleski navijači su doprineli tom raspoloženju svojim veselim ponašanjem. Njihova ekstaza je bila vidljiva, posebno nakon pobede reprezentacije nad Holanđanima rezultatom 2:1. Pod uticajem alkohola, mnogi su snimali i fotografisali događaje oko stadiona, a scena sa nemačkim policajcem koji liči na Gareta Sautgejta posebno je privukla pažnju javnosti.

 

 

 

 


Nemački policajac, koji je neodoljivo podsećao na selektora engleske reprezentacije, zatečen je neočekivanom pažnjom engleskih navijača. Njegova reakcija na njihovo pevanje i upiranje prstom bila je simpatična - smeškao se pokušavajući da zadrži ozbiljan izraz lica, svestan svoje dužnosti. Ova neobična situacija brzo je postala viralna na društvenim mrežama, donoseći osmehe na lica mnogih širom sveta.

Snimak engleskih navijača oko nemačkog policajca koji liči na Gareta Sautgejta brzo je postao viralan, privlačeći pažnju širom sveta. Ova neobična i simpatična situacija postala je hit na društvenim mrežama, šireći pozitivnu energiju i euforiju evropskog fudbalskog prvenstva. Engleski navijači su još jednom pokazali svoju strast i vedrinu, ostavljajući nezaboravan utisak na sve koji su imali priliku da vide ovaj neobičan susret.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading