OVO JE VEĆ PREVIŠE, ČAK SE I ENGLEZI SMEJU: Nemački sudija pogurao "Gordi Albion" u finale, ovo je NEOBORIV DOKAZ

Autor:

Sport

11.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo slep čovek to ne bi video, ali uzalud se Holanđani žale.

OVO JE VEĆ PREVIŠE, ČAK SE I ENGLEZI SMEJU: Nemački sudija pogurao "Gordi Albion" u finale, ovo je NEOBORIV DOKAZ

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske ostvarila je veliku pobedu nad Holandijom sa 2:1 i plasirala se u finale Evropskog prvenstva, ali meč je obeležila kontroverzna odluka sudije Feliksa Cvajera. Naime, on je u 18. minutu meča doneo dramu kada je dosuđen penal za Englesku, nakon intervencije VAR.

Mnogi su doveli u pitanje odluku sudije, a na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi da je Saka igrao rukom u kaznenom prostoru, što ni sudija ni VAR nisu primetili. Ova situacija izazvala je burne reakcije širom sveta, dok su navijači Holandije bili besni zbog ove odluke koja je mogla da promeni tok meča.

 

 


Nakon što je dosuđen penal, Hari Kejn je bio taj koji je preuzeo odgovornost i sigurno realizovao najstrožu kaznu, poravnavši rezultat. Ovaj preokret doneo je novi impuls Engleskoj reprezentaciji, koja je uspela da se izdigne nakon ranog vođstva Holandije. Ohrabreni golom, engleski igrači su preuzeli inicijativu i nastavili da pružaju snažan otpor protivniku.

 

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Uzalud gledao VAR kad ne vidi: Feliks Cvajer


Nakon izjednačenja, Engleska je postala sve sigurnija u svojoj igri, a to se odrazilo i na rezultat. Kapiten Hari Kejn je još jednom pokazao svoj talenat i iskustvo, postigavši fantastičan gol koji je doneo vođstvo svojoj ekipi. Potom je Oli Votkins postavio konačan rezultat postigavši drugi gol za Englesku, čime je zacementirao pobedu svog tima i plasman u finale Evropskog prvenstva.

Ovaj meč će ostati upamćen po kontroverznoj odluci sudije Cvajera. Da je on ceo meč gurao Englesku smatraju Holanđani, pa je tako Virdžil Van Dajk, kapiten reprezentacije Holandije, isprozivao sudiju posle meča.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Poludeo na Cvajera: Van Dajk

- O svemu govori činjenica da je sudija pobegao veoma brzo posle utakmice i to da nije imao vremena da se rukuje sa svima - kratak je bio Virdžil Van Dajk.

S druge strane, engleski mediji su počeli da se naslađuju.

Hvala, Felikse, nikad zapravo nismo ni sumnjali u tebe. Tokom dana pričali smo o našim sumnjama na delegiranje Cvajera, a na kraju će Holanđani marširati pod bakljama. Englezima, koji su se proteklih dana žalili na izbor sudija, trebalo je ravno 16 minuta igre da vile zamene za kokice - piše  Dejli mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading