RAT MEĐU FUDBALERIMA! JAMAL ODBRUSIO FRANCUZIMA! Razbesnela ga jedna izjava, pa nakon pobede uradio OVO

Autor:

Sport

10.07.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao svoj kvalitet.

RAT MEĐU FUDBALERIMA! JAMAL ODBRUSIO FRANCUZIMA! Razbesnela ga jedna izjava, pa nakon pobede uradio OVO

Foto: www.profimedia.rs

Lamin Jamal

Fudbaleri Španije su ostvarili veličanstven uspeh plasiravši se u finale Evropskog prvenstva zahvaljujući mladom talentu Laminu Jamalu. Nakon pobede nad Francuskom rezultatom 2:1, Jamal je postao centralna figura meča, a njegova reakcija na izjavu Antoana Rabioa dodatno je začinila ovu sportsku priču.

- Ako Lamin Jamal želi da igra u finalu EURO sa Španijom, protiv nas će morati da napravi mnogo više nego što je dosad učinio. Pritisnućemo ga tako da se ne oseća ugodno - rekao je Rabio, pa se gorko pokajao.


Rabio je pred meč izjavio da će pritisnuti Jamala kako bi ga ometali na terenu, ali je mladi fudbaler Barselone odgovorio sjajnom igrom, postigavši odlučujući gol i demonstrirajući izvanrednu fudbalsku veštinu. Nakon meča, Jamal je uputio poruku Rabiou gledajući u kameru i izazivajući ga rečima: "Pričaj sada, pričaj sada!"

 

 

Fudbaleri Španije su obezbedili svoje mesto u finalu EVRO, gde će se suprotstaviti pobedniku meča između Holandije i Engleske. Ova ekipa je pokazala izuzetnu igru tokom turnira, a Lamin Jamal je postao simbol njihovog uspeha, privlačeći pažnju javnosti svojim izvanrednim talentom i hrabrošću na terenu.


Finale Evropskog prvenstva u fudbalu donosi uzbuđenje i iščekivanje, a fudbalski svet sa nestrpljenjem očekuje da vidi ko će se suprotstaviti španskom timu. Holandija i Engleska će se boriti za priliku da se suprotstave moćnom španskom timu u finalu, obećavajući uzbudljivu i neizvesnu borbu do samog kraja.

Uspeh Španije na EVRO i neustrašivi nastup mladog Lamin Jamala su definitivno obeležili ovaj turnir. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju finale kako bi videli kako će se razviti ova uzbuđujuća priča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading