ČUVENA INFLUENSERKA DOŠLA U SRBIJU I PROBALA DOMAĆE SPECIJALITETE: Njen urnebesan snimak ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.08.2024

01:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jela je ćevape, pljeskavice i suhomesnate đakonije

ČUVENA INFLUENSERKA DOŠLA U SRBIJU I PROBALA DOMAĆE SPECIJALITETE: Njen urnebesan snimak ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE (VIDEO)

Foto: Instagram Printscreen/cristinacataman

Poznata influenserka Kristina Kataman, koja je osvojila srca mnogih svojim smešnim video klipovima na društvenoj mreži Instagram, trenutno je u poseti Srbiji. Sa preko 300 hiljada pratilaca, Kristina je postala popularna po svojim urnebesnim snimcima koji istražuju kulturološke razlike između istoka i zapada.

Kulinariko avantura

Prvi 24 sata u Srbiji Kristina je provela istražujući lokalnu kuhinju. Na njenom meniju našle su se ćevapi, pljeskavice i razne suhomesnate đakonije. Na kraju, našalila se na sopstveni račun, ističući da je za samo jedan dan u Srbiji nabacila kilograme.

 "Ne mogu više, najela sam se, ovde ne postoji" napisala je u opisu videa, a komentari na račun naše dobre kuhinje samo su se nizali.

 

 

Njen video je izazvao lavinu komentara, a mnogi su se složili da je hrana u Srbiji neodoljiva.


Dobrodošlica i podrška

Kristina je naišla na toplu dobrodošlicu i podršku mnogih Srba koji je prate na Instagramu. Takođe, javile su se i žene koje su udate za Srbe, komentarišući kako su i same iskusile čari srpske kuhinje. Neki su joj čak preporučili da obavezno proba burek, kajmak, ajvar...

 

 


Srpska kultura i muzika

Osim hrane, Kristina neretko ističe i srpsku kulturu i turbofolk muziku u svojim snimcima. Njeni pratioci su navikli da je vide kako uživa uz zvuke popularnih srpskih hitova, što je dodatno doprinelo njenom šarmu među srpskom publikom.

Kristina Kataman je definitivno osvojila srca srpskih pratilaca svojim simpatičnim pristupom istraživanju srpske kulture i kuhinje. Njeni videi su puni pozitivne energije i osmeha, a ova ruska influenserka je još jednom pokazala da granice i kulturne razlike nisu prepreka za istinsko uživanje u lepotama drugih zemalja.

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading