SENZACIJE U MONTREALU! Cicipas ISPAO od 576. igrača sveta! Eliminisan i Medvedev!

Autor:

Sport

08.08.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvo poniženje nije doživeo u karijeri.

SENZACIJE U MONTREALU! Cicipas ISPAO od 576. igrača sveta! Eliminisan i Medvedev!

Foto: Tanjug/AP

U drugom kolu Mastersa Montreal, teniski svet je svedočio dva velika iznenađenja. Grčki teniser Stefanos Cicipas je eliminisan od strane nekadašnjeg četvrtog igrača sveta, Keija Nišikorija

Japanac, trenutno rangiran kao 576. igrač na svetu, uspeo je da savlada nekadašnjeg finalistu Rolan Garosa za samo 79 minuta borbe sa 2:0 (po setovima 6:4, 6:4). Ovo iznenađenje je dodatno intrigantno s obzirom da je Nišikori tri puta oduzeo servis svom protivniku tokom meča, dok je pretrpeo samo jedan brejk.

Kei Nišikori, koji je nekada bio među najboljima na svetu, pokazao je da i dalje poseduje izuzetan talenat i borbeni duh. Njegova pobeda nad Cicipasom sigurno će odjeknuti u "belom sportu", budući da se suočavao sa izazovima povratka u vrhunski tenis.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kei Nišikori

Međutim, drugo veliko iznenađenje dogodilo se kada je Danil Medvedev eliminisan od strane Alehandra Davidoviča-Fokine iz Španije (4:6, 6:1, 2:6).

Ruski teniser nije uspeo da preokrene protiv 42. na ATP listi, pretrpevši poraz od 2:1, nakon što je rival osvojio prvi set 6:4, a onda usledila dominacija Medvedeva u drugom setu rezultatom 6:1, da bi treći set pripao Davidoviču-Fokini sa 6:2.

Pored iznenađenja u drugom kolu, prvi na svetu Janik Siner učestvuje na ovom takmičenju, Italijan je postavljen za prvog nosioca. Upravo šampion Australijan opena brani titulu u Kanadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading