OVO JE SRBIN KOJI SE UDAVIO U AMERICI: Imao je svetlu budućnost u svom sportu...

Autor:

Sport

08.08.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista ogromna tragedija

OVO JE SRBIN KOJI SE UDAVIO U AMERICI: Imao je svetlu budućnost u svom sportu...

Foto: PRintskrin/Instagram/lazadjukic

Preminuli Lazar Đukić

Užasne vesti stigle su iz Amerike. Srpski sportista Lazar Đukić koji se takmičio u krosfitu poginuo je u ovog četvrtka tokom takmičenja "Crossfit Games", izvestili su tamošnji mediji.

Prema navodima koji su se pojavili na društvenim mrežama, Lazar je izgubio vazduh neposredno pre cilja tokom završnog plivačkog segmenta u jezeru i nije uspeo da ispliva na kopno.

Tragedija se dogodila u Fort Vortu u Teksasu i prema izveštaju tamošnje spasilačke službe, oni su izašli na teren i tragaju za telom nesrećnog Srbina. Tragedija je još veća kada se tome doda činjenica da je momak imao i te kako svetlu budućnost u svom sportu.

Đukić je konstantno bio jedan od najboljih takmičara u Evropi i više puta je predstavljao Srbiju na Krosfit igrama.

Rođen u Srbiji i spadao je među vrhunske krosfit takmičare iz regiona. Više puta se takmičio na Krosfit igrama, gde se konstantno plasirao u sam vrh.


Njegov najbolji rezultat je bio 2022. godine, gde je zauzeo deveto mesto u ukupnom poretku, što je bio značajan uspeh s obzirom na konkurenciju.

Đukić je poslednji put viđen na lajv strimu na oko 100 metara od cilja, tokom plivačke deonice u jezeru. Svedoci su izjavili da se činilo da se mučio, te da je u jednom momentu potonuo i da nije isplivao. Potraga je i dalje u toku i svi su izuzetno zabrinuti. Društvene mreže su preplavile poruke podrške za Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading