ČUVENOM PEVAČU KRV ŠIKLJALA IZ GRLA! Trajno oštetio glasne žice, nema mu LEKA za oporavak! Da se NAJEŽIŠ

Autor:

Zabava

03.08.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog stravičnih problema frontmena, grupa "Aerosmit" otkazala turneju!

ČUVENOM PEVAČU KRV ŠIKLJALA IZ GRLA! Trajno oštetio glasne žice, nema mu LEKA za oporavak! Da se NAJEŽIŠ

Foto: Tanjug/AP

Muzička industrija je nedavno ostala bez teksta kada je legendarna grupa "Aerosmit" objavila da neće više ići na turneje, jer je njen frontmen Stiven Tajler trajno oštetio svoje glasne žice tokom povrede prošlog septembra. Iako su se fanovi nadali da će bend nastaviti sa svojim energičnim nastupima, saopštenje grupe prenelo je tužnu vest o nemogućnosti potpunog oporavka Tajlerovog glasa.

Naime, Tajler je mesecima vredno radio na tome da povrati svoj glas, ali uprkos saradnji sa vrhunskim medicinskim timovima, oporavak nije bio moguć. Povreda glasnih žica, koja se dogodila tokom turneje "Peace Out: The Farewell Tour", izazvala je krvarenje, ostavljajući pevača u neizvesnosti i nadanju da će bend ipak ponovo nastupiti.

- Proveo je mesece neumorno radeći na tome da povrati glas. Uprkos tome što je radio sa najboljim medicinskim timovima, videli smo kako se muči. Jasno je da potpuni oporavak glasa nije moguć - navedeno je u saopštenju grupe, prenosi Rojters.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stiven Tajler trajno štetio glasne žice

Pored Stivena Tajlera, članovi benda Aerosmit su Džo Peri, Bred Vitford, Tom Hamilton i Džoi Kramer. Ova ikonična postava benda ostavila je neizbrisiv trag u svetu rok muzike, sa hitovima poput "Dream On", "I Don't Want to Miss a Thing" i "Crazy". Njihova muzička ostavština ostaje neizmerno važna za generacije obožavalaca širom sveta.

Podsećanja radi, američki okružni sudija Luis Kaplan odlučio je da odbaci tužbu koju je podnela manekenka Džini Belino protiv pevača "Aerosmita", Stivena Tajlera, za seksualno zlostavljanje maloletnice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Grupa "Aerosmit" otkazala turneju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading