U OVAKVOJ ULOZI NISMO MOGLI NI DA GA ZAMISLIMO: Novak zasvirao violinu - predstoji mu sjajna koncertna karijera! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.08.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snalazi se u svakoj ulozi.

U OVAKVOJ ULOZI NISMO MOGLI NI DA GA ZAMISLIMO: Novak zasvirao violinu - predstoji mu sjajna koncertna karijera! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/saritaexplores

Novak Đoković

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji belog sporta, a verovatno i jedan od najvećih sportista koje je ova planeta ikada iznedrila, na Olimpijskim igrama u Parizu je stigao do trofeja koji mu je jedini nedostajao u prebogatoj karijeri.

Trijumfom nad Karlosom Alkarazom u velikom finalu rezultatom 2:0 (7:6, 7:6) okitio se zlatnom olimpijskom što mu je automatski donelo i zvanje osvajača "karijernog slema" čime je svoje ime upisao u red besmrtnih.

Po okončanju borbe za najsjajnije olimpijsko odličje Novak je prvo sa suprugom Jelenom i decom pratio konjički sport, tj. parkur na Olimpijskim igrama u Parizu, a zatim se uputio na zasluženi odmor.

Kako se može videti po društvenim mrežama, Đoković je iz Pariza stigao u Crnu goru, a zatim je krenuo put Dubrovnika gde često provodi svoje odmore sa porodicom.

Boravak u Hrvatskoj iskoristio je da se nađe u društvu poznate violinistkinje Sare MekElravi, a istovremeno se okušao i u sviranju violine, što je nadavno noliko puta učinio i na samom teniskom terenu.

 

 

Tom povodom Sara MekElravi je na društvenoj mreži Instagram napisala:

- Kakva noć u Hrvatskoj. džulijan i ja smo imali priliku da se družimo sa neverovatnom porodicom Đoković i proslavimo Novakovu zlatnu olimpijsku medalju spontanim koncertom - istakla je Sara i dodala:

- Čestitamo Novaku na njegovom debiju na violini. Izgleda da je već odredio svoju post-tenisku karijeru.

Čini se da su Novakovi "časovi violine" koju je "svirao" na nekoliko poslednjih teniskih turnira, urodili plodom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading