IMT ČEKA PARTIZAN U ZAJEČARU! Sprema se spektakl na "otvaranju" novog stadiona!

Autor:

Sport

08.08.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživanje za Zaječarce

IMT ČEKA PARTIZAN U ZAJEČARU! Sprema se spektakl na "otvaranju" novog stadiona!

Foto: Starsport

Zbog dobro poznate situacije sa stadionima, dobar deo klubova iz Superlige Srbije prinuđen je da svoje utakmice kao domaćin igra van svog matičnog terena, pa čak i grada. Kao alternative su se nudili novoizgrađeni stadioni u Zaječaru, Loznici i Leskovcu, ali je i Užice na kraju ugostilo dva kluba - Mladost iz Lučana i Borac iz Čačka.

Interesantno je i da će Zaječarci ovog vikenda gledati ne jednu, nego dve utakmice Superlige Srbije, pošto je doneta odluka da nakon meča OFK Beograd - Čukarički, koji je bio zakazan za petak od 18.00 časova u raspored bude dodat i meč IMT - Partizan. To će ujedno biti prvi meč crno-belih u Zaječaru, što su naravno velike vesti i za njihove navijače, koji su tradicionalno mnogobrojni na gostovanjima.

 

 

IMT je objavio informaciju na svom zvaničnom nalogu o načinu kupovina ulaznica i terminu meča.

- Fudbalski klub IMT obaveštava javnost da će karte za meč 4. kola Superlige, biti dostupne onlajn od petka na sajtu ticketline.rs. Dok će uživo prodaja karta biti omogućena na dan meča od 12 časova na blagajnama stadiona "Kraljevica" u Zajačaru - napisali su iz IMT-a i zamolili da se karte kupe unapred kako bi se izbegle nepotrebne gužve. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading