MILOJEVIĆ DONEO ODLUKU! Dva nova lica na treninzima Zvezde!

Autor:

Sport

08.08.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli proširili igrački kadar.

MILOJEVIĆ DONEO ODLUKU! Dva nova lica na treninzima Zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, doneo je odluku da mlade talente iz omladinskog pogona, Veljka Milosavljevića i Andriju Maksimovića, u potpunosti priključi prvom timu osvajača "duple krune".

Međutim, vikendom će ovi talentovani momci igrati utakmice za Grafičar, pružajući im priliku da steknu neprocenjivo iskustvo trenirajući pod komandom trofejnog stratega i uz iskusne saigrače poput Kataija, Ivanića, Kange, Spajića, Rodića...

Protekle nedelje, Veljko Milosavljević je ostvario svoj debi za prvoligaša, zahvaljujući prilici koju mu je pružio trener Neđić. Iako je prošao pripreme sa Zvezdom, brzo se uklopio sa svojim partnerom iz odbrane, Jovanovićem, i izrazio zahvalnost na prilici koja mu je data.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Veljko Milosavljević

- Zahvalan sam treneru Neđiću što mi je ukazao priliku da počnem utakmicu, iako sam prošao kompletne pripreme sa Zvezdom. Brzo sam se uigrao sa parnjakom iz odbrane Jovanovićem, a ujedno proces prilagođavanja gotovo i da nije postojao, jer većinu saigrača iz Grafičara znam još iz juniorskih dana. Ima mnogo Zvezdine dece i mi se svi tu dobro poznajemo, tako da se osećam kao da praktično nastavljam juniorski staž u Zvezdi. U svakom slučaju, izuzetno mi je važno što sam prošao pripreme sa prvim timom Zvezde i što ću tokom nedelje moći da treniram sa njima. Za vikend me čekaju utakmice, u nadi da ću se što pre izboriti za dres prvog tima Zvezde, ali i da ću pomoći Grafičaru u ostvarivanju dobrih rezultata – rekao je Veljko Milosavljević, defanzivac rođen 2007. godine.

Foto: FK Crvena zvezda

Andrija Maksimović

Andrija Maksimović, koji je već nosio dres Grafičara prethodne sezone, otvorio je novu sezonu pogotkom protiv Slobode.

- Nastavljam tamo gde sam stao prethodne sezone, uz napomenu da mi prošlogodišnje iskustvo izuzetno znači. Naravno, i pripreme sa Zvezdom su učinile da napredujem, tako da se osećam nikad spremnije u nadi da ću se dobrim partijama u Grafičaru izboriti za minutažu u prvom timu. Naravno, želim i što više da pomognem saigračima iz Grafičara i da ova sezona bude bolja od prethodne. Mislim da imamo kvalitet za to, došlo je dosta novih igrača, tu je i Veljko sa kojim se znam od petlića praktično i siguran sam da će biti veliko pojačanje za nas - ističe ofanzivac koji je isto godište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading