MAJA DOBILA SRCEPARAJUĆU PORUKU OD STANISLAVA! Krofaku pala maska, ovo je sve o čemu Miona SANJA!

Autor:

Zadruga

08.08.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak totalno odlepio za Majom, više ne krije!

MAJA DOBILA SRCEPARAJUĆU PORUKU OD STANISLAVA! Krofaku pala maska, ovo je sve o čemu Miona SANJA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je Stanislav Krofak sve do samog kraja rijalitija tvrdio da ne postoji šansa da ponovo bude u vezi sa Majom Marinković, oni sada zajedno uživaju u Budvi, a čini se da im je odnos nikad stabilniji, sudeći po zajedničkim objavama na Instagramu. 

Krofak je opčinjen Majom i redovno deli njene snimke, a danas je sve iznenadio emotivnim klipom iz "Elite", kojim se prisetio kako je njegova romansa sa Majom počela. On ne krije da ga je Marinkovićeva privukla na prvu "loptu", ali ga je kasnije njeno ponašanje odbilo. Ipak, Maji je pošlo za rukom da ga ponovo osvoji i sada mu je potpuno posvećena, kao i on njoj.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Maja i Stanislav su suočeni sa brojnim preprekama od samog početka njihove veze. Mnogi su im predviđali propast i nisu verovali u trajnost njihove ljubavi, ali su oni hrabro koračali napred, ne obazirući se na tuđa mišljenja. Njihov odnos je bio meta raznih spekulacija, ali su oni ostali fokusirani jedno na drugo, gradeći svoju vezu na osnovama iskrenog prijateljstva i međusobnog poštovanja.

Odmor u Crnoj Gori im je pružio priliku da se udalje od svakodnevnih obaveza i posvete jedno drugome. Svoje zajedničke trenutke su iskoristili da proslave svoju ljubav i stvore predivne uspomene na obali Jadranskog mora. Fotografije i video snimci koje su podelili sa svojim pratiocima svedoče o romantičnom begu od užurbanog života i o lepoti ljubavi koja ne jenjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading