MC STOJAN MORA DA GLEDA ZORANU SA NOVIM DEČKOM! Pevačica mu udarila žestoku kontru, sada šeta OVOG FRAJERA!

Autor:

Zabava

08.08.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mićanović prošetala novog dečka.

MC STOJAN MORA DA GLEDA ZORANU SA NOVIM DEČKOM! Pevačica mu udarila žestoku kontru, sada šeta OVOG FRAJERA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon nedavnog raskida sa poznatim reperom MC Stojanom, Zorana Mićanović nije gubila vreme. Mlada pevačica je već pronašla novog dečka, a njihov prvi javni izlazak zabeležen je na šetalištu u Crnoj Gori. Mediji su ih "upecali" dok su lagano koračali držeći se za ruke, ne obraćajući mnogo pažnje na okolinu. Zorana je za tu priliku obukla vrlo izazovnu, crnu haljinu, dok je njen novi partner bio u bermudama i košulji na štrafte. Prema daljim napisima, u pitanju je vlasnik jednog tamošnjeg poznatog kluba.

U zajedničkom intervjuu nakon raskida, Zorana i MC Stojan istakli su da su ipak ostali u dobrim odnosima.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zorana Mićanović i MC Stojan

 

 

- Mi smo ostali u super odnosima. Ljubav svakako ostavi trag, ali smatram da smo u istoj kući, bavimo se istim poslom, kolege smo, ne treba da ne pričamo - kazala je pevačica, a onda se reper nadovezao rečima:

- Umemo da razdvojimo poslovno i privatno. Imamo nastup u Budvi, pa smo se iz tog razloga sastali, a i nisam je video dugo, tako da sam je se uželeo - za „Telegraf" je onda kazao on, ističući kako se dotad nisu videli oko mesec i po dana, štaviše, od njenog rođendana.  

Podsećamo, nedavno je otkriveno da su se Zorana i Stojan sastali zbog nastupa u Budvi, a ovaj detalj naglašava njihovu posvećenost karijeri i profesionalizam. Njihova zajednička poslovna obaveza ih je ponovo spojila i omogućila im da se vide i porazgovaraju.

Zorana i MC Stojan su pokazali da je moguće održati poštovanje i dobar odnos nakon raskida, te da su spremni da zajedno ostvare nove ciljeve u svojim karijerama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading