USPEŠNA KARIJERA KRIJE SE IZA DRESA - OVAJ BROJ DONOSI SREĆU I POBEDU?! Srpski defanzivac HARA svetom - "Spreman sam na SVE!"

Autor:

Sport

07.08.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman je za borbu.

USPEŠNA KARIJERA KRIJE SE IZA DRESA - OVAJ BROJ DONOSI SREĆU I POBEDU?! Srpski defanzivac HARA svetom - "Spreman sam na SVE!"

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović, srpski defanzivac, stigao je u FK Milan iz FK Red bul Salcburga prošle nedelje, potpisavši četvorogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na još jednu godinu.

Od Pavlovića se očekuje da bude starter u timu i da se pridruži poslednjoj liniji odbrane zajedno sa Fikajom Tomorijem. Italijanski mediji pišu da Pavlović bez problema može istisnuti iz startne postave nemačkog defanzivca Malika Tija, koji je na meti Njukasla.

Na pitanje o inspiraciji od bivših defanzivaca Milana, Pavlović je rekao da su svi bili fantastični, ali smatra da je bio premlad da bi ih stigao.

- Bili su tu sjajni defnazivci poput Maldinija, Stama i Neste. Bili su zaista fantastični, ali nažalost, bio sam premlad da ih pratim. Ali znam da su bili neverovatni - započeo je Strahinja Pavlović za klupsku televizizu, do je ceo intervju preneo Sportski žurnal.

Što se tiče njegove karijere i ključu uspeha u karijeri, Strahinja je stavio akcenat na kako on kaže "Pobednički mentaliltet".

- Pobednički mentalit je najvažniji i tom aspektu posvećujem mnogo pažnje - nastavio se Pavlović.

Pavlović će ponovo igrati sa švajcarskim krilnim napadačem Noom Okaforom, sa kojim je delio teren u Red Bulu iz Salcburga, te nije krio oduševljenje, obzirom da su dve sezone igrali zajedno.

Foto: www.profimedia.rs

 

Njegov izbor dresa nije izabran igrom slučaja, Pavlović je izabrao dres sa brojem 31, koji je nekada nosio čuveni Holanđanin Jap Stam.

-On je legenda i srećan sam što mogu da nosim broj 31. To je bio i moj broj u Salcburgu, volim taj broj - rekao je Strahinja.

Pavlović nosi lepe uspomene iz novembra 2022. godine, kada je igrao protiv Milana u dresu Salcburga u Ligi šampiona.

- Nikad neću zaboraviti trenutak kada sam ušao na teren na zagrevanje. Atmosfera je bila zaista vrela, a navijači su pevali onu čuvenu pesmu ‘Sara perche ti amo’. I ja sam kao protivnik uživao u atmosferi - prisetio se Pavlović.

Na pitanje o saradnji sa trenerom Paulom Fonsekom, Pavlović je odgovorio da je spreman na sve i da će uraditi sve što se od njega traži.

- Videćemo. Spreman sam da se borim, tek treba da saznam šta trener očekuje od mene, a spreman sam da učinim sve što se od mene traži - zaključio je Strahinja.

Stigavši u Milan, Strahinja Pavlović je spreman da pokaže svoj pobednički mentalitet i dokaže se u jednom od najvećih klubova u Evropi

Klub iz Mocartovog grada dobio je obeštećenje od 18 miliona evra, uz dodatna dva miliona kroz bonuse. Pavlović će zarađivati godišnju platu od 1,5 miliona evra plus bonuse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading