CECINA ĆERKA UKLONILA PREZIME RAŽNATOVIĆ! Anastasija PRESEKLA, hitno napustila Srbiju! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gudelj sve objavio javno!

CECINA ĆERKA UKLONILA PREZIME RAŽNATOVIĆ! Anastasija PRESEKLA, hitno napustila Srbiju! (FOTO)

Foto: Printscreen/Blic Tv

Fudbaler Nemanja Gudelj nedavno je iznenadio svoje brojne fanove na društvenim mrežama. Naime, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju svoje supruge, pevačice Anastasije Ražnatović, ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste promena njenog korisničkog imena.

Umesto dosadašnjeg "raznatovicanastasija", Anastasija se sada na pomenutoj socijalnoj platformi predstavlja kao "anastasija.gudelj". Ova promena izazvala je oduševljenje među pratiocima, koji su brzo primetili novi korak u njihovom odnosu.

Republika

Foto: Instagram.com/nemanjagudelj

Anastasija Ražnatović promenila prezime i na Instagramu

Inače, Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović nedavno su proslavili prvu godišnjicu svog crkvenog venčanja na prelepom ostrvu Ibici. Iako Gudelj nije direktno komentarisao promenu imena na Instagramu, njegova ljubav prema supruzi jasno je vidljiva kroz emotikon srca i reči "žena" koje je dodao uz objavljenu fotografiju. Oduševljenje i podršku paru izrazili su brojni fanovi, komentarišući Anastasijinu lepotu i radujući se mogućoj promeni imena na društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u braku

Podsećanja radi, nedavno se Anastasija Ražnatović oglasila povodom otvaranja ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu. Njena reakcija bila je oštra i jasna, osudivši ceremoniju otvaranja. Kroz svoj post na društvenim mrežama, Anastasija je izrazila svoje nezadovoljstvo, nazivajući otvaranje "ruganjem bogu" i "sramotom". Takođe, podelila je i post jednog korisnika koji je kritikovao otvaranje igara, ističući simboliku koja je, prema njegovom mišljenju, bila neadekvatna za tako veliki sportski događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading