OI 2024, 3. DAN: Sve oči su uperene u Novaka - uzbudljiv olimpijski dan je pred nama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2024

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj srpskih sportista i danas izlazi na borilišta.

OI 2024, 3. DAN: Sve oči su uperene u Novaka - uzbudljiv olimpijski dan je pred nama!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Nakon izuzetno uzbudljivog dana na Olimpijskim igrama u Parizu, koji je obeležen mečevima muške i ženske košarkaške reprezentacije, kao i duelima vaterpolista i odbojkaša, ali i učešćem naših sportista u pojedinačnoj konkurenciji, sledi nam još jedan dan pun nade i strepnje.

Ponedeljak 29. jul svakako će obeležiti Novak Đoković koji će se u okviru drugog kola teniskog turnira na Filip Šatrijeu sastati sa velikim rivalom Rafaelom Nadalom, a meč bi trebao da počne oko 13.30 časova uz direktan TV prenos na RTS-u 1.

Pre Novaka na borilište će već od 9.15 časova izaći Zorana Arunović i Damir Mikec koji će ulestvovati u kvalifikacijma u miksu, a samo 45 minuta kasnije svoje učešće na OI 2024 započeće Marica Perišić koja će se u kategoriji do 57kg u džudou sastati sa Manitom Šrestan Pradan iz Nepala.

Foto: OKS

OI 2024, 3. dan - raspored takmičenja srpskih sportista

 

Od 11 časova nas očekuju plivačke kvalifikacije na 400m mešotivim stilom, gde će učešće uzeti Anja Crevar, a od 11.15 kreće i Natalija Šadrina koja će se u boksu u kategoriji do 60kg sastati sa Dunijom Kelif iz Alžira.

Kao "šlag na torti" sledi duel srpskih odbojkašica koje će od 21 čas započeti svoje učešće na Olimpisjkim igrama mečom protiv domaće selekcije, reprezentacije Francuke.

Svakako je u epicentru srpske sportske javnosti duel teniskog turnira na Filip Šatrijeu gde će kompletna nacija bodriti najboljeg tenisera u istoriji belog sporta, ali očekujemo da nas danas i drugi srpski sportisti, obraduju.

Kao i do sada sve srpske sportiste imaćete priliku da pratite u direktnim prenosima na kanalima Radio Televizije Srbije.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading