MILOJEVIĆ GRMEO ZBOG LOŠEG IZDANJA NJEGOVIH IZABRANIKA: Trener Zvezde imao šta da poruči!

Autor:

Sport

27.07.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nemam šta da kažem, utakmica ko utakmica, ne možete da igrate ovako'' - jasan je Miloje.

MILOJEVIĆ GRMEO ZBOG LOŠEG IZDANJA NJEGOVIH IZABRANIKA: Trener Zvezde imao šta da poruči!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i lučanske Mladosti odigrali su nerešeno 2:2 u okviru drugog kola Superliga Srbije na Marakani. Hrabro su igrali gosti, imali su čak dva gola prednosti, ali su crveno-beli uspeli da se izvuku i izbore remi. Srelci za goste su bili Ibrahima Endiaje u 19. i Aleksandar Ćirković u 37. minutu, dok je za domaćina pogodio Duarte u 86. i Šerif Endiaje u 91. minutu.

Šef struke u taboru crveno-belih, Vladan Milojević, bio je vidno nezadovoljan nakon meča, posebno zbog činjenice da je njegova ekipa gubila sa velikih 2:0 sve do 85. minuta.

- Nemam šta da kažem, utakmica ko utakmica, ne možete da igrate ovako. Prvo poluvreme, ja ne znam da li treba uopšte da komentarišem išta treba da kažem, ekipa koja je izašla, koju sam ja izveo, odgovornost je najveća na mene. Nešto smo pripremali, ništa nije bilo - poručio je Miloje i dodao:

Foto: Starsport

Vladan Milojević

- Izmene su pomogle, ali što bi se reklo, hajde ako treba nešto da se desi, neka se desi na početku, ne sviđa mi se ta pravda, ali da mi negde bude lakše. Sigurno jedna velika opomena, videćemo šta ćemo i kako ćemo, imamo roster, imamo dosta igrača ovde, ima igrača koji jedva čekaju, videćemo. Da li imamo igrače koje možemo da rotiramo, igraće najspremniji i oni koji će izgarati 90 minuta - naveo je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde će morati da se potrude da isprave nedostatke i ostvare bolje rezultate u narednim mečevima, a na treneru Milojeviću je da pronađe najbolji pristup kako bi njegova ekipa ostvarila svoje ciljeve u Superligi Srbije. U narednom kolu šampion Srbije gostuje Tekstilu u Odžacima, dok će Mladost dočekati Jedinstvo sa Uba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading