ISPRAVKA: Muškarcu nije ispao testis na otvaranju Olimpijskih igara, a blizina devojčici je samo deo performansa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika objavio je tekst 27. jula "MUŠKARAC KOM JE TESTIS ISPAO USRED CEREMONIJE SE MOTAO OKO MALE DEVOJČICE! Ovaj detalj je SVIMA promakao, a najveći je SKANDAL! (VIDEO)", koji je portal Raskrinkavanje.ba ocenio kao prenošenje lažnih vesti.

ISPRAVKA: Muškarcu nije ispao testis na otvaranju Olimpijskih igara, a blizina devojčici je samo deo performansa!

Foto: Profimedia

Celu analizu možete pogledati na linku Raskrinkavanje - Lažna vijest o plesaču kojem su “ispali testisi” na otvaranju Olimpijskih igara

Puna četiri sata trajao je program ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, a jutro nakon što su se utisci malo slegli, mišljenja su podeljena. Lejdi Gaga, Selin Dion, Serena Vilijams, Lindzi Von, Arijana Grande, Zinedin Zidan, Rafael Nadal i još mnogo drugih poznatih ličnosti - sam krem društva je sinoć bio u Parizu u kog su bile uprte oči iz celog sveta. 

Nakon transvestita koji glume Isusa i apostole, bradate žene-muškarca i obezglavljene žene, da dodaju šlag na tortu, Francuzi su se potrudili ubacivši nastup, kako ga mnogi na mrežama nazivaju, "Velikog štrumpfa", koji se pojavljuje ispod tacne i izlazi iz voća, a zatim kreće da peva.

Portal Republika u tekstu je naveo da je iza plavog čoveka stajala osoba kojoj je iz donjeg veša virio testis. Međutim, ova informacija nije tačna. Naime, svetli deo plesačeve noge ne predstavlja testise, već kožu koja se vidi kroz pocepani deo kostima, odnosno čarape.

U jednom delu snimka ove tačke vidi se da kretanje francuskog plesača uzrokuje i širenje pocepanog dela čarape. 

U tekstu se dalje navodi da je upravo ovaj plesač "bio najbliži maloj devojčici tokom pomenute "Tajne večere". Međutim, ta scena je bila samo deo celokupnog performansa. 

Portal Republika se izvinjava čitaocima zbog prenošenja lažnih vesti i manipulisanja činjenicama. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading