SKANDAL! ALBANCI NA OTVARANJU OI NOSILI ZASTAVU SA PIJACE! "Ovo je neverovatno, apsurdno i sramotno!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu oni bez cirkusa...

SKANDAL! ALBANCI NA OTVARANJU OI NOSILI ZASTAVU SA PIJACE! "Ovo je neverovatno, apsurdno i sramotno!"

Foto: www.profimedia.rs

Posle više od tri puna sata, gotova je ceremonija otvaranja Igara u "gradu svetlosti" ! A način na koji je osmišljena bio je, u najmanju ruku - do sada neviđen. Veličanstveno, očaravajuće, fenomenalno, kreativno... posle ovog će svaki sledeći organizator morati vrlo dobro da se potrudi da ponovo očara publiku. Počela je interesantnim dugo spremanim klipom sa Zinedinom Zidaneom koji nosi plamen u pariskom podzemlju. Ubrzo su počele da se predstavljaju i nacije, a prvi su se Senom provozali Grci i Nemci, nakon čega su države krenule da se ređaju abecednim redom.

Među prvima, logično, bila je Albanija, ali se naš komšija sa juga ponovo propisno obrukao pred višemilionskim auditorijumom. Naime, kako tvrdi albanski novinar Ermal Kuka, Albanci su kroz Pariz mahali pogrešnom zastavom svoje zemlje, tvrdivši da su kupili jeftinu verziju na pijaci!

 

 

- Ovo je neverovatno, apsurdno i sramotno! Albanija je na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara predstavljena jednom od lažnih albanskih zastava koje kupujete na jeftinim pijacama! Ovo nije zvanična zastava Albanije, napisao je na društvenoj mreži X novinar Ermal Kuka. 

Albaniju će na Olimpijskim igrama u Parizu predstavljati samo osmoro takmičara i svi su u pojedinačnim sportovima. Reč je o dvoje predstavnika u atletici, jednoj predstavnici u streljaštvu, dvoje plivača i trojici rvača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading