POZNATU PEVAČICU ĆERKA UBOLA U OKO! Ceo region u ŠOKU, zadobila teška OŠTEĆENJA na rožnjači (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila detalje nezgode, podelila i snimak!

POZNATU PEVAČICU ĆERKA UBOLA U OKO! Ceo region u ŠOKU, zadobila teška OŠTEĆENJA na rožnjači (VIDEO)

Foto: instagram.com/lalana

Popularna hrvatska pevačica Lana Jurčević doživela je nezgodu sa okom koju joj je slučajno prouzrokovala njena devetomesečna ćerka, Majla Lili. Naime, Lana se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je podelila sa svojim pratiocima šta se tačno dogodilo.

Naime, kako je otkrila u svom obraćanju, pevačicu je naslednica u polumraku udarila šakom u oko, a potom je povukla noktima. Isprva nije mislila da je to ozbiljno, ali ubrzo je shvatila da situacija nije tako bezazlena, jer je zadobila ozbiljna oštećenja na rožnjači.

- Videla sam da nije šala i da neće biti tako bezazleno. Kao što možete videti, imam oštećenje na rožnjači, a svi su mi govorili da to nije ništa - napisala je Lana, te dodala da joj je oko mnogo bolje nakon dva dana, a zatim nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

- "Ko se bije, taj se voli" - ovo važi samo u ovoj verziji i u ovom slučaju! Neka mi neko kaže da moja mala nije "fajterka"! Dokazala je da je fajterka još pre nego što je došla na ovaj svet! Ako vam se ovo dogodi, a koliko čujem, često se dešava, nemojte se zezati s tim, dečji noktići i prstići su vrlo "opasni", pogotovo u fazi kad počinju da puze i istražuju sve oko sebe.

Lanina objava izazvala je mnoštvo reakcija među njenim pratiocima, koji su joj u komentarima pružili podršku i ohrabrenje. Mnogi su podelili svoja iskustva sa sličnim situacijama: "Drži se draga, imala sam sličan slučaj", "Naši mali borci su najslađi", "Moja cimerka je dva puta dobila daljinski u oko", "Mene je moj mali u snu udario šakom iz sve snage", bili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading