PRVO OGLAŠAVANJE repera nakon hapšenja: "NEĆE SE PROMENITI NIŠTA NAKON 5 GODINA ZATVORA, NEKA ME VODE"!

Autor:

Zabava

06.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekinuo ćutnju!

PRVO OGLAŠAVANJE repera nakon hapšenja: "NEĆE SE PROMENITI NIŠTA NAKON 5 GODINA ZATVORA, NEKA ME VODE"!

Foto: RTV Pink

Nedavno se dogodio neočekivan obrt u životu repera Adnana Nikšića, poznatijeg kao Sajfer, kada je uhapšen i zadržan u policiji. Ovaj događaj je rezultirao otkazivanjem njegovog nastupa u jednom noćnom klubu, a iz kluba su se oglasili navodeći da je razlog hapšenja "privatni problemi" repera.

Sada je reper prekinuo ćutnju i do detalja objasnio događaj.

- Ko je čoban, kao ovaj posebno, uvek ću mu odgovoriti, uvek ću braniti svoju ženu. Niko joj ništa ne može reći. Bez razloga vređa, a ja ćutim i sedam pored njega. Da ne znam ko je. Neka me vodi na Goli otok, ne zanima me. Ne znam koju cenu i kakve posledice snosim. Jednostavno, kad god neko bude bezobrazan i drzak, ja ću biti bezobrazan, pogotovo kada nisam ja kriv. Razumem kada sam nešto uradio, da sam kriv, da je neka akcija i oni utrčavaju i kažu "Lez"i, ja ću da legnem. To je jasna stvar. Ali ako sam ja kulturan prema tebi, onda ti uzvratiš nekom kulturom, ako ja istrajavam, a ti mene, šta je problem, nije bitno ko je mlađi ili stariji - rekao je Sajfer.

Foto: M.P./ATAImages

Sajfer

Reper ističe da su to neke osnovne stvari i opšta kultura.

- E sad, da li je policajac, da li je to normalan čovek, ja sam fin i civilizovan sa svima i ko neće sa mnom, neću ni ja sa njim i to je to. Neće mi se ništa desiti ni zbog jedne kazne, ni zbog jednog dana, godine, dve, pet, zatvora. Ja sam takav kakav jesam. Temperamentan, ali svakako mogu reći pošten. To svi znaju i ko god me poznaje i gde god sam bio. Nikada ni sa kim nisam imao problema. Svi su kao: "Čestitam ti. Normalan si, zdrav si. Imaš osnovnu kulturu. Kućno vaspitanje". A sad, kako da vam kažem, reakcija na akciju, ne mogu da ćutim, a vi psujte – rekao je Sajfer za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading