"ZGRABIO JE MOJU RUKU I STAVIO JE NA NJEGOV RASKOPČANI ŠLIC": Najpoznatija zlobnica otkrila MRAČNU stranu Holivuda!

Autor:

Zabava

23.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoan Kolins je doživela mnoge neprijatne situacije sa raznim moćnicima iz sveta šou-biznisa, a mnoge od njih opisala je u svojoj kolumni za Dejli mejl.

"ZGRABIO JE MOJU RUKU I STAVIO JE NA NJEGOV RASKOPČANI ŠLIC": Najpoznatija zlobnica otkrila MRAČNU stranu Holivuda!

Foto: youtube.com/printscreen

Zvezda serije "Dinastija" Džoan Kolins (91) susretala se s mnogim neprijatnostima i doživljavala užasne stvari na svom putu ka slavi. Glumica koja se proslavila ulogom zlobnice Aleksis Karington u pomenutoj sapunici otkrila je mračnu stranu Holivuda i u kolumni koja je pre nekoliko godina objavljena u Dejli mejlu (Daily Mail) Džoan je ispričala da je tokom višedecenijske karijere doživljavala seksualno zlostavljanje

- Moj prvi susret s kaučem za glumce bio je na audiciji za glavnu ulogu maloletnice u britanskom filmu "Verujem u tebe" iz 1952. Jedan od producenata imao je toliko neumesne komentare da sam ga izbegavala tako što sam se krila u ormaru u kom smo držali kostime, uz pomoć simpatičnih ljudi koji su radili u garderobi, te bih tako čekala dok on ne bi napustio studio, a zatim bih se uputila ka autobusu ili podzemnoj železnici.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Ali nakon trećeg takvog puta, uhvatio me i nagovorio me da prihvatim prevoz kući u njegovom bleštavom bentliju. Tokom vožnje me je zgrabio za ruku i stavio je na njegov raskopčani šlic. Užasnuto sam vrisnula i istrgnula ruku iz njegovog stiska. "Šta je bilo? Zar ne želiš ulogu", podsmehnuo mi se. "Ne toliko", povikala sam, detinjasto briznuvši u plač kad sam shvatila da sam upropastila sebi šansu za ulogu.

Nikad pre nisam videla golog muškarca, a kamoli ga osetila. 

- "Jesi li frigidna", prosiktao je, a bio je to prvi put da me neki muškarac tako nazvao. Nažalost, ne i poslednji - opisala je glumica.

POSLOVNI SASTANAK U KADI

Nekoliko godina kasnije njen agent obezbedio joj je razgovor s poznatim holivudskim producentom koju ju je sačekao potpuno nag, u kadi. Shvatila je da je ušla u spavaću sobu, a on je ležao u kadi bez ikakve kupke koja bi prekrila njegov polni organ, kojim se igrao.

- Sedi - naredio joj je i pokazao prema ivici kade.

- Oh, dobro mi je ovde, hvala. Stajaću - odgovorila mu je Kolinsova, a on se na to nacerio i rekao: "Uđi, voda je u redu."

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Nakon što su nekoliko minuta pročavrljali o filmu, za koji je Kolinsova tvrdila da je apsolutno prikladan za nju jer je lik bila Engleskinja, on se složio da bi ona bila savršena za tu ulogu, a zatim je ponovo insistirao na tome da podele kupku.

- Izvinite, moram da idem, imam sastanak sa svojim dečkom - promucala je, na šta joj je on rekao:

- Nećeš mnogo napredovati u ovom poslu, mala, ako ćeš se ponašati kao bahata kučka.

ZLATNI PENIS 

Glumica se susrela sa još jednim neprijatnim iskustvom kada je čuveni producent Deril Zanuk nasrnuo na nju, zarobivši je uza zid.

- Prosiktao je: "Nisi imala nikoga dok ne probaš mene, dušo. Ja sam najveći i najbolji i mogu celu noć." Bila sam toliko šokirana da nisam mogla da smislim šta da mu odgovorim. Uspela sam da se otrgnem i otrčim nazad na set. Drago mi je što mu nisam odbrusila jer sam kasnije čula da je jedna devojka dobila otkaz jer mu je na njegovu opasku da je najvažniji u poslu odgovorila: "Dobro je što jesi jer si visok samo 160 centimetara" - napisala je tada Kolinsova.

Ona je otkrila i da je po holivudskim kuloarima kružila priča da Zanuk na svom kancelarijskom stolu kao teg za papir drži repliku svog polnog organa i to od zlata.

- To je bila istina, lično sam to videla u njegovoj kancelariji. Uf - napisala je glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading