KRAJ ZA SRPSKOG TENISERA: Kecmanović ispao u prvom kolu

Autor:

Sport

23.07.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na svoj rang, Volton je pokazao izuzetnu igru.

KRAJ ZA SRPSKOG TENISERA: Kecmanović ispao u prvom kolu

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Miomir Kecmanović doživeo je poraz na početku turnira u Atlanti, gde ga je u prvom kolu pobedio Australijanac Adam Volton rezultatom 2:0 (6:4, 6:4). Volton je uspeo da ostvari veliko iznenađenje, budući da je u finalu kvalifikacija dobio priliku kao laki luzer, a zatim savladao Kecmanovića, 52. sa ATP liste.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Miomir Kecmanović

 

Australijski teniser Adam Volton, koji se nalazi na 95. poziciji ATP liste, uspeo je da ostvari značajan uspeh pobedivši Kecmanovića. Bez obzira na svoj rang, Volton je pokazao izuzetnu igru i uspeo je da ostvari brejk u oba seta, što mu je bilo dovoljno da zabeleži pobedu i plasira se u drugo kolo turnira.



Turnir u Atlanti igra se za ukupan nagradni fond od 756.020 dolara, odnosno 696.370 evra, što ga čini značajnim takmičenjem u teniskom kalendaru. Ovaj turnir privlači vrhunske tenisere iz celog sveta, pružajući im priliku da se nadmeću za značajan novčani iznos i prestiž.

Miomir Kecmanović će morati da se okrene narednim izazovima i da nastavi sa svojim teniskim nastupima kako bi ostvario nove uspehe u budućnosti. Adam Volton, sa druge strane, osvojio je važnu pobedu koja će mu pružiti dodatno samopouzdanje u nastavku turnira. S obzirom na iznenađenje koje je priredio, Volton će sigurno biti igrač kome će se posvetiti posebna pažnja u nastavku takmičenja u Atlanti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading