ALEKS SE ODALA OBJAVOM: Sve što je KRILA, sada je isplivalo na videlo (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva uživa u majčinstvu, a u isto vreme žali za starim načinom života.

ALEKS SE ODALA OBJAVOM: Sve što je KRILA, sada je isplivalo na videlo (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Aleks Nikolić

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić otkako je rodila ćerku Leonu koristi svaku priliku da istakne kako ju je majčinstvo promenilo i tvrdi da nikada nije bila srećnija jer je želela dete, ipak ima i poneku izjavu na osnovu koje postoje neki koji sumnjaju da se ipak pokajala što se odrekla nekadašnjeg stila života. 

Naime, i pored toga što je vidno smršala nakon porođaja, na jednom nedavnom događaju, pričala je kako i dalje nije povratila liniju kakvu je imala pre trudnoće.

Isto tako, priznala je da njena duga crna kosa nije bila stvar izbora, već da je promena usledila nakon što joj je propala kosa, pa je iz plavuše morala da pređe u crnku.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić se zaželela šopinga

Na sve to osvanula je njena objava na kojoj se vidi kako nosi pelene za bebe uz sledeći opis:

- Nekad kesa iz šopinga, sad pelene!

Nakon ove objave usledile su burne reakcije.

Naime, mnogi su shvatili da je ovim storijem na Instagramu Aleks pokazala žal za nekadašnjim načinom životom kada je uživala u šopingu za sebe. 

Podsećamo, Aleksandra se porodila sredinom aprila i na svet donela devojčicu kojoj su ona i Filip dali ime Leona. Car dolazi u Beograd, a Nikolićeva je najavila da će ona i beba uskoro kod njega u Crikvenicu, te priznala da su u nikad boljim odnosima.

Očito i to što sada nema vremena za sebe kao nekad za Aleksandru predstavljaju samo slatke muke, a kako će to da protumače njeni pratioci na Instragrmu, ni to je, po svemu sudeći, mnogo ne dotiče.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ilija

15.06.2024 10:54

Ovu smo uvalili, a za Malo I Maju ne uvalimo komsijama