HOROR U CRIKVENICI, CAR PROŽIVLJAVAO PAKAO ZBOG ALEKSANDRINOG POTEZA: Nikolićeva odlučila da ga uništi!

Autor:

Zadruga

06.06.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ne želi da trpi njene ispade!

HOROR U CRIKVENICI, CAR PROŽIVLJAVAO PAKAO ZBOG ALEKSANDRINOG POTEZA: Nikolićeva odlučila da ga uništi!

Foto: printscreen/pink

Filip Car i Aleksandra Nikolić otpratili su se s društvenih mreža, što je momentalno izazvalo burne reakcije na istim s obzirom na to da njihovi fanovi prate svaki njihov korak, pa im je ovo zapalo za oko. Već su počela pitanja o raskidu, a Filip se ubrzo oglasio, pa otkrio šta proživljava zbog Aleksandrinih ishitrenih reakcija.

Kako je i sam priznao, Aleksandra, zbog bezazlene svađe i nervoze, odmah je preduzela mere i najpre ga blokirala na Instagramu, nakon čega je njemu stiglo pregršt poruka i pitanja. Filip više neće tolerisati takve ispade s obzirom na to da su sada roditelji i ne priliče im ovako neozbiljne svađe i reakcije:

Republika

Foto: TikTok Printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Nažalost, u trendu je čim se ne slažeš ili sporečkaš s partnerom da ga blokiraš na Vocapu ili Instagramu, pa onda, čim se probudim, zbog njenog blokiranja dočeka me pun inboks na svim platformama! Ali dobro, to valjda tako mora biti. Nervoza je iskreno dok se ne završi sva procedura i dok ne dođe s Leonom u Crikvenicu. Živimo u državama gde je lakše otići na mesec nego brzo završiti svu potrebnu dokumentaciju za dete jer države zvane "još jedan papir" uvek još nešto zahtevaju i onda je malo napetost. Nisu naše svađe više toliko zanimljive dušebrižnicima da uopšte treba da pišete o tome. Biće s nama sve okej kad se ovako, kao deca, blokiramo, ali zaista smo dosta sazreli i dosta se proimenili nabolje oboje, voleo bih kada ovakvim potezima ne bismo skretali pažnju na nas, ali je*iga, šta da radim - rekao je Car za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
dušanka

06.06.2024 05:08

Uvek sam mislila i govorila da je Nikolićka ZLO...iskompleksirana, koju je Mića povukao sa dna i margine života...kao morala je da se bavi poslovima kojima se bavila u bujanovcu...to nije opravdanje, to govori o njoj...pokušavala je da se nakači na Kristijana, na Januša...ali glupi i naivni Filip je jedini naseo...sve je radila proračunato, iskalkulisano...tipičan mozak prostitutke...izabrala ga je kao žrtvu...iskoristila...nisam njegov fan, znači gledamobjektivno, ALI SAM PRESREĆNA ŠTO SE DEJAN NJE OSLOBODIO...NA VREME...MISLILA JE DA NJEMU MOŽE DA SMESTI SVE KAO CARU, ALI BOG...ALAH...KO GOD...SPASAO GA JE OD ZLA...JADNO TO DETE SA ALEKSANDROM IZ BLATA...

svasta

06.06.2024 11:17

@dušanka - dobro bre dusanka jel ima neko da tebi nije zlo? zloj zeni je svako drugi zlo eto takva si ti

auuu

06.06.2024 11:18

@dušanka - imas li ti dusanka sta drugo u zivotu da radis osim da mrzis?

Dušanka 2

06.06.2024 12:22

@dušanka - Za sve ste u oravu i sve je istina, svi smo to gledali i slušali godinama. Nešto je ispričala lično Aleksandra, nešto su ispričali prijatelji kojima se poveravala a mnogo toga se otkrilo i u Aleksandrinim svađama sa zadrugarima i ljubavnim partnerima. Uvek i za sve postoje i svedoci događaja. Ni Filip nije ništa bolji , isti su. Mislim da je ovo blokiranje i "svađa" samo njihovo isplanirano privlačenje pažnje i dogovor jer nisu više u centru pažnje, ne piše se mnogo i često o njima, potisnuli su ih sa portala nove bebe iz rijalitija ( Janjuš, Terza i partnerke im ), i sada oni preuzimaju svaku aktualnost u objavama i slikanjima. Car ne trpi da je on negde u pozadini i manje važan, Aleks umislila da je "popularna", ali slava polako prolazi pa treba smisliti način kako ostati "važan" i snimati se. Za koji dan sledi deblokada instagrama, ljubav je još veća, pripreme za selidbu su pri kraju, kuća, pogled na more se dovršavaju, krevetići, kolica i ostalo će se uslikati i objaviti i, bajka ponovo se dešava, ponovo će se pisati. Recept proveren odavno. I ne mora se mrzeti nekoga a da bi se rekla istina.