ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U DEBELOJ LAŽI! Nakon DEVET meseci FOLIRANJA, Asmin upravo dobio DŽOKERA da uništi bivšu!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić nakon devet meseci priznala veliku tajnu!

ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U DEBELOJ LAŽI! Nakon DEVET meseci FOLIRANJA, Asmin upravo dobio DŽOKERA da uništi bivšu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana Aneli Ahmić i Milica Veličković nastavile su svađu nakon podele budžeta. Njih dve su se žestoko vređale i jedna drugoj pominjale slabe tačke. U jednom trenutku Aneli je priznala ipak da nju Asmin Durdžić nije prevario, iako je prethodnih meseci tvrdila da jeste. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Milica Veličković

- Šta si sela tu? - pitala je Aneli.

- Kod Jelene sam. Ti si ovde došla preko Stanija, muž te je prevario - poručila je Milica.

- Nije, oprostila sam. On je čovek otišao. Šta tebe boli d*upe? Izgledaš kao neka nana - dodala je Aneli.

- Ja tako želim da izgledam, ja sam trudna. Tebi je vagina izašla na televizoru - govorila je Milica.

- Ti si samo čula od mog bivšeg supruga koji laže - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Milica Veličković svađa u Eliti

- Moja majka više prati, ona gleda to, pratim i ja usput. Mislim da je on zaslužio pobedu posle toliko godina, da donese pobedu u Prijepolje. Ja navijam za njega, a posle njega mi je Ša (smeh). Što se tiče veze, ne mogu ništa da ti kažem, ja sam sa njim drug od detinjstva, ja njega zamišljam sa njegovom ženom, vidim ih uvek zajedno, iako nisu zajedno. To je njihovo, ne bih da ulazim u njegovu vezu, nije mali čovek. Kad se sa mnom druži, nema žena...Bili smo nas dvojica drugari, braća, prijatelji, priđu devojke da se slikaju, a vi novinari bolje znate od mene - kaže Janjušev sugrađanin za Pink i dodaje:

- Ne znam šta da kažem za trudnoću, ipak sam ja pevač, nisam doktor (smeh). Sad to nisam ispratio, čuo sam, ali nisam ispratio. Ja bih voleo da se njegov brat oženi, taj gubitak je nenadoknadiv, ali će Bog dati neke lepše stvari, treba verovati. Nisam ih u zadnje vreme video, ali moram da odem kod njih na kafu. Ja kod njih ulazim bez kucanja, svi smo bili uz njih kada se ovo desilo, što je normalno... Ja sam izgubio tatu, svi te teše, ali koliko to čovek prima u tom trenutku?! Hvala svima koji su uz čoveka u tim trenucima da ga malo ohrabre... Bilo im je teško, verovatno teško, mislim, kako je meni što je on brat od mog druga, a ne kako je braći i roditeljima. Ne znam za tu trudnoću šta je i kako je, volim decu, deca nisu ništa kriva, a ako nešto ima od toga, neka je sa srećom!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

17.06.2024 20:33

Pa nije prvi put da laze, laze cim otvori usta Veliki folirant i losa glumica