ALEKSANDRI NIKOLIĆ POTONULE SVE LAĐE, CAR JE BOMBARDUJE PORUKAMA: Najgore mu je prećutala!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić definitivno napušta Srbiju.

ALEKSANDRI NIKOLIĆ POTONULE SVE LAĐE, CAR JE BOMBARDUJE PORUKAMA: Najgore mu je prećutala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", nedavno je postala majka devojčice Leona, koju je dobila sa Filipom Carom. U intervjuu za medije, Aleksandra je otkrila kako je majčinstvo promenilo njen život i planove za budućnost.

Ističući značaj podrške porodice u ovom periodu, Aleksandra je istakla da joj trenutno najviše pomaže njena majka. "Mama mi najviše pomaže, ona će je i razmaziti", rekla je Aleksandra, naglašavajući koliko joj znači podrška i ljubav koju dobija od svoje majke u ovom novom životnom poglavlju.

Iako su nedavno kružile glasine o problemima u vezi sa Filipom Carom, Aleksandra je demantovala ove spekulacije i istakla da su njih dvoje u odličnim odnosima.

Republika

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Njega je promenila dosta ćerkica, kako ne. On je emotivan i stalno mi piše gde je, šta radi, kako je. Divan je. On kači samo ćerku na instagram i to nije lažno. Mnogi žive lažne živote, a kod njega je sve istina. Ništa mu ne zameram, a on meni nema šta. Ne živimo u prošlosti, niko ne živi u prošlosti, pa ni mi - rekla je Aleksandra, pa otkrila kada započinju zajednički život:

- Imam u planu da živimo zajedno, ali ne bih ništa da pričam, pa sutradan nešto da se desi i to se poremeti ili da ne odem kada sam rekla da ću otići zbog papira. Završavamo papirologiju i oko toga dobijam ospice, kada treba da završim papire nema mi ništa gore. Ne bih ništa pričala, videćete sami. Živećemo zajedno u Hrvatskoj - zaključila je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

11.06.2024 05:36

foliranti u svako pogledu...i on i ona..na žalost ko je u pravu...zlo u svakom pogledu