NAJSUROVIJE IZDANJE ANITE STANOJLOVIĆ: Osudila cimere, pa OCRNILA Matoru - pred sam KRAJ Elite kreće novi HAOS!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta nije štedela reči o učesnicima rijalitija!

NAJSUROVIJE IZDANJE ANITE STANOJLOVIĆ: Osudila cimere, pa OCRNILA Matoru - pred sam KRAJ Elite kreće novi HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef je danas poslao posebno pismo na adresu Bele kuće i učesnicima rijalitija "Elita" dao težak zadatak. Naime, oni moraju da biraju tri najbezosećajnije osobe na imanju, a već na samom startu došlo je do drama. Prvo je cimere osudila Anita Stanojlović i to zbog toga što vređaju Aneli Ahmić. Ona je udarila i na svoju, još uvek zakonitu suprugu Jovanu Tomić Matoru.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

- Bezosećajni ste svi koji vređate Aneli, pa i da je najgora, žena je trudna. Janjuš na prvom mestu, kako se ponaša prema ženi koja nosi njegovo dete. On dozvoljava svima da je vređaju i linčuju, to je katastrofa. Terza je pravi muškarac, tako se ponaša muškarac koji čeka dete. Broj dva je Matora, ona je ove sezone mnogo gora jer koristi moju majku, dete, babu... Uvukla je prijatelje i gleda samo svoju g*zicu. Ona ne razmišlja ni o svojim roditeljima. Treće mesto je Anđela koja je dobila poruku da joj je baba bila na aparatima, a brat da ne ide u školu, ali je najviše navodim zbog toga što mi je rekla da će dete da mi završi u bolnici - rekla je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora

Nakon Anite glasao je i Anđelo Ranković.

- Ivan Marinković, šta reći kad je bezosećajan kad su njegova deca u pitanju i majke njegove dece. On je ovde izgovarao svašta i Miljani, pričao je svašta i za Gocu. Pokazao je svojim delima kako se ponaša i šta radi. Gde ide Marinković ide i "Buđolina". Ja ću da navedem i Anđelu, neću Bojanu, jer je Anđela devojka koja je pokazala koliko je bezosećajna i ima odsustvo empatije. Ona dobije poruki od brata, plače, a posle četiri sata je u krevetu sa Bojanom. Njih dve su u paketu. Treće mesto je Matora, bila je bezosećajna prema svojim devojkama. Matoroj je bilo bitnije da zadovolji svoje nagone i ispuni svoj ego i izleči komplekse, a i da se dokaže i pokaže kao velika zavodnica. Ona je tražila Ša da je ošiša mašinicom od Stanislava koji se pre dva dana zaleteo na njega, a sa njim trenira i kuva mu ručak - govorio je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading