OVOG NEMA NI NA FILMU! Asmin još jednom ISTETOVIRAO Stanijin lik, ali to nije NAJŠOKANTNIJA STVAR - evo šta je radio istovremeno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.06.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić ne prestaje da iznenađuje publiku popularnog rijalitija!

OVOG NEMA NI NA FILMU! Asmin još jednom ISTETOVIRAO Stanijin lik, ali to nije NAJŠOKANTNIJA STVAR - evo šta je radio istovremeno! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, odlučio je da svojoj novoj partnerki Staniji Dobrojević izmami osmeh na lice na veoma neobičan način - tetoviranjem njenog lika na svom telu. Ovaj potez izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, ali se Durdžić nije zaustavio samo na jednoj tetovaži.

Republika

Foto: instagram.com/ermina_pasovic

Asmin jede Ermininu pitu

Asminov drugi susret sa iglom za tetoviranje

Samo dva dana nakon prvog tetoviranja, Asmin Durdžić se vratio u studio tatu-majstora sa novom željom da ponovo istetovira Stanijin lik. Ovaj put, društvo mu je pravila Ermina Pašović, nekadašnja učesnica "Zadruge", prenosi "Pink.rs". Ona mu je čak priredila i specijalitet - pitu, koju je Asmin probao dok se tetovirao.

Republika

Foto: instagram.com/ermina_pasovic

Asmin istetovirao još jedan Stanijin lik

Erminina pita i poređenje sa pitom njegove majke Mevlide

Ermina je upitala Asmina kakvog je ukusa njena pita, a Durdžić je izjavio da je njeno kulinarsko umeće uporedivo sa umećem majke Mevlide, koja je takođe bila poznata po svojoj pit i o njoj se pričalo na početku "Elite". Ovaj komentar izazvao je smeh na društvenim mrežama, ali je jasno pokazao koliko je Asmin oduševljen Ermininom pitom, koju je Pašovićeva često pravila i u rijalitiju "Zadruga".

Asmin Durdžić je definitivno odlučio da svoju ljubav prema Staniji Dobrojević pokaže na nekonvencionalan način, a njegovi postupci i izjave i dalje su predmet interesovanja na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading