SITA UDARILA NAJNIŽE! Besni Asmin odreagovao brzinom svetlosti: Ti si jedan BEZOSEĆAJNI MONSTRUM!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžića zabolele reči koje je Ahmićeva uputila Staniji Dobrojević!

SITA UDARILA NAJNIŽE! Besni Asmin odreagovao brzinom svetlosti: Ti si jedan BEZOSEĆAJNI MONSTRUM!

Foto: printscreen/facebook, tiktok.com/printscreen

U petak tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestokog sukoba između Site Ahmić, koja je bila gošća u emisiji i Asmina Durdžića, koji se u emisiju uključio telefonskim putem. Tada je Asmin stao u odbranu svoje devojke Stanije Dobrojević, a sada je ponovo udario na rođenu sestru Aneli Ahmić, koja je ih blatila na drugim televizijama.

- Pošto je Sita pričala po drugim nebitnim televizijama da je Stanija lažirala pobačaj, želim da kažem da treba da je bude sramota svog majčinstva i ženskog roda! Da majka od četvoro dece kaže da je Stanija lažirala pobačaj radi medijske pažnje... Za razliku od njih je Stanija bila poznata, dok su se one po mulju vrtele i njihov najrođeniji nije znao za njih - kaže Asmin za Pink.rs i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin odbranio Staniju

- Ne mogu da shvatim da neko udara na najniži način da bi sebe uzidigao, a ne razmišljajući da će svako od nas polagati kad tad račune… Mene je sramota njenog postojanja i da se ta osoba naziva ženom. Ona je jedan bezosećajni monstrum! Ne želim da nijedna žena oseti tu bol i prolazi kroz to - poručio je Durdžić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Asmin ponovo udario na Situ

Inače, samo dva dana nakon prvog tetoviranja, Asmin Durdžić se vratio u studio tatu-majstora sa novom željom da ponovo istetovira Stanijin lik. Ovaj put, društvo mu je pravila Ermina Pašović, nekadašnja učesnica "Zadruge", preneo je "Pink.rs". Ona mu je čak priredila i specijalitet - pitu, koju je Asmin probao dok se tetovirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading