MARIJA KULIĆ U LOŠEM STANJU! Dramatična situacija u Nišu, OVA BOLEST je napala!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić mora hitno da se javi na lekarski pregled!

MARIJA KULIĆ U LOŠEM STANJU! Dramatična situacija u Nišu, OVA BOLEST je napala!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić završila je u Urgentnom centru u Nišu, nakon čega se oglasila i otkrila šta joj se desilo. Naime, nakon šokantne bombe u medijima koja je odjeknula da je Marija hospitalizovana, ona se oglasila i otkrila da je njen doktor otišao na godišnji odmor, ali da mora otići privatno da proveri panreas i želudac. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Kulić

 

- Trebalo je da jutros ostanem na ispitivanju, u bolnici, odem i doktor koji je trebao da me primi, danas otišao na godišnji odmor. Poludela sam. Vraća se tak 20. jula. Moraću da idem privatno! Namerno je rekao danas kad ide na odmor da bi išla privatno. Kakvo je to g*vno! Treba da se ispita pankreas i želudac! Ništa strašno, kažu, ali mora da se proveri - napisala je Marija na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

Podsećamo, kako je naš portal ranije pisao, majka Miljane Kulić, Marija Kulić vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram na kojoj svakodnevno objavljuje poruke koje joj stižu. Jedna od njih ju je šokirala, nakon čega joj je pozlilo i morala je hitno da reaguje. 

Naime, Marija je dobila informaciju da su Miljani pretili u rijalitiju ,,Elita" da će joj oduzeti sina Željka, i da će Ivan Marinković da ga odvede kod njega. 

Ovo je strašno šta je Buđola rekao Miljani da srkne da će on da vodi Željka kod njega u neki stan i da je Miljana bolesnica! On nije normalan! - glasi poruka na Instagramu koju je Marija podelila sa pratiocima.

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Kulić

 

Ova poruka je Mariju dosta potresla, nakon čega je počela da dobija mnoštvo podrške na društvenoj mreži. Poznato je da su Kulići probali da spuste loptu sa Ivanom i da ga spoje sa sinom Željkom, ali to primirje nije dugo trajalo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

18.06.2024 10:48

Stvarno ste F porodica