PROCURILE PRIVATNE PREPISKE SANDRE REŠIĆ I MATEE CAR: Danima se priča o njihovom odnosu, a OVO je ISTINA!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka priložila razgovore sa Mateom, kako bi se saznalo sve!

PROCURILE PRIVATNE PREPISKE SANDRE REŠIĆ I MATEE CAR: Danima se priča o njihovom odnosu, a OVO je ISTINA!

Foto: Printscreen/Pink/RED TV

Bivša zadrugarka Sandra Rešić gošća je voditeljke Dušice Jakovljević na televiziji Pink, gde objašnjava šta se tačno dogodilo između Matee Car i nje. Rešićeva je priložila i privatne prepiske sa Mateom, čiji sadržaj možete pročitati u nastavku ovog teksta.

- Matea, je l' istina sve to, majke ti?! Znam da si na vezi sa Spasojevićkom i verujem da ti se svi sad javljaju kao veliki Matorini prijatelji. Samo mi reci šta se dešava, od novinara ne mogu da živim - pitala je Sandra Mateu, nakon čega su se dogovorile da razmene brojeve telefona i dopisivanje nastave na aplikaciji WhatsApp.

- Meni se Matora javila, kažem ti, da pita je l' to istina šta se priča, i ja sam to porekla i nastavila da pišem s Anitom - počela je da objašnjava Matea, na šta je Sandra pitala ko se prvi kome javio posle svadbe.

- Anita je meni pisala to jutro, kad je ustala ujutro da je doručkovala, jela, da nije gladna, slala slike kad je išla da se tušira. Ja nisam nikad smela da pišem prva, shvataš? - rekla je Matea, a na Sandrinu konstataciju da zna tačno kad joj je pisala, jer su tad sedele zajedno, Matea je nastavila:

- Snimala je tebe meni, videe je mi je slala sa Balkona, sećaš li se? - pitala je Matea.

Republika

Foto: Republika TV, TV Pink/printscreen

Sandra Rešić pokazala privatne prepiske sa Mateom Car

Sandra se tada, u prepiskama s Mateom, ičuđavala zbog svega što je Matea s Anitom radila Matoroj iza leđa.

- Znam, ali meni ni na kraj pameti. Još ja nju dva dana pred svadbu, same smo bile, pitam:"Zašto si na lajvu stalno", kaže:"Ne znam, volim to". Rekoh:"Udaješ se za dva dana, druže, na moru smo, hajmo na plažu", kaže:"Ček, još jedan lajv". Uopšte nisam povezala da je to-to, još kao:"Otkud znaš Mateu", ona kaže:"Ma onako, preko Instagrama" - pisala je Sandra, na šta je Matea potvrdila: "Snimala se zbog mene".

- Tu treba da se opereš, ja idem da te perem posle, odnosno da spasim Matoru i Ša, ako uspem, od k*rvi. Šta seb ,bre, pravdaš, koga boli k*rac, nisi se ti udavala i bila zauzeta - poručila joj je Sandra.

- Ja sam bukvalno Ani Spasojević dala zeleno svetlo za prepiske s Anitom, za izaći u javnost. I dan pre nego ću se naći s tobom, zvala me da mi kuka o bivšem momku, sad odjednom ona mene briše sa TikToka, sa Instagrama - napisala je Matea.

Republika

Foto: Republika, TV Pink/printscreen

Rešićeva želi da se sazna istina

U "Eliti" se nedeljama unazad pominje i Jully Pandora, administatorka jedne Instagram fan-stranice. Sandru je interesovalo odakle ona, administratorka, zna za prepiske Anite i Matee, pa joj je Matea objasnila:

- Rekla sam ti to još kad smo se videle, Jully je prva osoba koja je sve to znala, Jully i ja smo bile u kontaktu još pre ičega. Ona je bila jedina osoba koja je u početku znala za mene i Anitu. Ona je bila tu da mi kaže:"Ti ćeš se zaljubiti, ona se zaljubila" i stvarno nikom nije rekla. Ona je samo Lejdi Di rekla pre ulaska da postoje Anitini dokazi da je imala prevaru i da, ako je Anita napada, da se s time odbrani. Ja sam joj poslala prepiske, ona je bila jedina i prva koja je znala, s tim da ja nisam tada poznavala nikoga.

Sandri je bilo važno da se zna da ništa od nje nije krenulo, niti da je ona bila upućena u Anitinu preljubu, što je i Matea potvrdila.

- Imam dokaze kad sam napisala Ani Spasojević prvu poruku, kada sam tebi napisala prvu poruku, tako da... - napisala je Sandra, što je Matea potvrdila:

- Ja isto imam tvoju prvu poruku, tako da nisi mogla da znaš. Ja nisam nikome poslala sem Jully i Mini Vrbaški, dalje me ne zanima ništa. Ništa nakon toga nije moja krivica - rekla je Matea, prenosi "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading