OVAKO SE SAD PRAVDA SANDRA REŠIĆ! Progovorila o TROJCI sa Vukom Mobom, pa se obratila majci Anite Stanojlović!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešićeva razvezala jezik o skandaloznim optužbama!

OVAKO SE SAD PRAVDA SANDRA REŠIĆ! Progovorila o TROJCI sa Vukom Mobom, pa se obratila majci Anite Stanojlović!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sandra Rešić

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić gošća je voditeljke Dušice Jakovljević u specijalnoj emisiji, gde govori o detaljima poznanstva sa Mateom Car. U jednom trenutku je otkril kad je saznala da je Matea imala onlajn aferu sa Anitom Stanojlović, a onda se javno obratila njenoj mami.

- Ja sam pitala Mateu ko ju je izdao i kako je došlo do Mine i Ane, a ona je rekla da je poslala samo Džuli i Mini. Tad sam shvatila da je namerno poslala Mini, jer je Matea pre leta pokušavala da uđe u rijaliti, kako bi pokazala ljudima šta je čast, poštenje i moral. Rekla kako će da napravi haos ako uđe i Matea je nju pitala kad počinje rijaliti, da li je nešto ranije. Što znači da je Matea poruke pisala mnogo pre avgusta, što će Anitina mama, a meni je dalo zaključak da je Anita tipovana od strane Matee - rekla je Sandra, pa nastavila:

- Anita će uvek da bude čovek koji je prevario Matoru na dan svadbe, moje mišljenje o Aniti, iako je u srećnoj vezi, Anđelu želim svu sreću i on je jedini koji je za mene rekao lepu reč unutra. On je rekao da se sačeka da se čuju sve strane, pa da se proceni ko laže, a ko ne laže. Anitina mama, iako nemam mišljenje najlepše o vašoj ćerki jer je svašta pričala o meni, u Vukove Mobove, četvorke... Rekla je da smo Ermina, Vuk i ja imali trojke, četvorke... Nisam do sad probala, ali mi zvači jako zanimljivo - govorila je Sandra.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sandra Rešić u specijalnoj emisiji

- Mislim da je sve ovo Ermina mnogo kasnije saznala - poručila je Sandra.

Kako je rekla, samo je htela da Matora sazna istinu.

- Ja sam znala da je Matea deo Anitine i Matorine podrške, ja sam mahnula i rekla ćao. Meni je to Anita prenela kao da me pozdravlja neko nebitan - rekla je Sandra. Tu se dešava svadba, Anita i u toku svadbe drži lajvove i svi su se veselili. Sutradan smo mi valjda trebali da izađemo, pa valjda nije imalo mesta. Anita je ponovo upalila lajv, valjda čekajući da joj Matea opet komentariše. To je na Instagramu. Ja i Ermina smo se čule pred rođendan Marka, ona je mene pitala da joj napišem čestitiku. Niko ništa ne zna, dolazi Red televizija gostovanje Mine Vrbaški gde sve otkriva. Ja tad ništa ne znam, nisam ni pogledala emisiju. Mene svi zovu i kažu kako komentarišem. Ja ne znam o čemu je reč, ja sve vreme mislim na njihovu emisiju o Amig show. Mina i Ana Spasojević iznose na Red televiziji. Odgovaram novinarima da je to laž, jer mislim da je to nešto staro. Ja sednem i pogledam emisiju i ne mogu da nađem prepiske. Pošaljem Ani Spasojević poruku, ona mi odgovara Anita se dopisivala sa Mateom, veruj mi da je sve istina. Matea je bila kod mene u Jagodini i sve mi je pokazala. Ja ostajem u šoku, rekla sam joj da me ne zanima da se mešam samo želim da vidim prepiske. Međutim meni Ana kaže da ne može sad da nađe ovo ono. Ja odlučim da idem direktno kod Matee i javljam joj se. Pitam je da li je sve istina i da mi kaže šta se to dešava. Ja u tom trenutku gledam Anitu i Matoru koje su u najvećoj ljubavi. Matea meni šalje broj telefona i ona mi kaže da je zovem na WA. Kažem joj da dalje od mene otići neće, htela sam samo da saznam šta se dešava mojoj Matoroj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sandra Rešić razvezala jezik

- Ja imam snimke poruka, skrinšotove i sve, a ne da kao oni da seku šta im odgovara. Ja sam nju do suočavanja sa Matorom sve ispitala, do najsitnijih detalja. Htela sam samo da Matora bude srećna i da se nije za*ebala. Meni je Matora rekla da je Anita najpažljvija devojka prema njoj. To je meni lično Matora rekla niko drugi. U tom trenutku Đedović i Matora nemaju blage veze šta se dešava napolju. Ja sam krenula Mateu da ispitujem kakve su pločice bile u kupatilu, sve do detalja da bih videla da li laže. Matea je čak i kontaktirala neku svoju drugaricu koja je bila upućena u sve to. Ja sam išla do toga da mi potvrdi sa koje strane je bila WC šolja. Verovala sam do poslednjeg momenta. Matea nažalost govori isstinu i moj jedini cilj je da Matora to sazna, makar kopala nogama i rukama - rekla je Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading