JANJUŠ URNIŠE TRUDNU ANELI! NAJSTRAŠNIJE ZAPRETIO PRED SVIMA! OVO je zgrozilo učesnike ELITE! Može li gore?!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da verujem da sam bio nepažljiv sa ovakvom ženom. Trebalo je na vreme da znam da će da zatrudni i da ćemo da imamo probleme!

JANJUŠ URNIŠE TRUDNU ANELI! NAJSTRAŠNIJE ZAPRETIO PRED SVIMA! OVO je zgrozilo učesnike ELITE! Može li gore?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Marko Janjušević Janjuš i njegova cimerka Aneli Ahmić, sa kojom sada čeka dete, opet su se posvađali vezano za tužbe koje se pominju i unutra, i u spoljnom svetu. On je sada zgrozio sve jer se prema Aneli poneo kao prema najvećoj uličarki, iako je u drugom stanju i treba da mu rodi dete.

- Ti umesto da kažeš da te zanima da šta će biti sa detetom, ne, on govori: "Ja ću vam pokazati šta se ovde dešava". Treba ženi da pokažeš šta je - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin

Marko Janjušević Janjuš

 

- Lično sa njom ne bih imao dete, nikada, kada sam video šta se dešava, video sam i ranije koliko je sati, ali sam pokušavao da sve to ispravim, nije moglo, ali je došlo ono pravo šta sam mislio. Sa mnom si pokušavala da radiš sve ovo, neće ti proći. Budeš li nastavila da me nerviraš i urnišeš, ja ću ti doći glave - rekao je Janjuš, pa je dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Ne mogu da verujem da sam bio nepažljiv sa ovakvom ženom. Trebalo je na vreme da znam da će da zatrudni i da ćemo da imamo probleme! Ona da je normalna nikakvih problema ne bi bilo, ali je ovako situacija stravična! Ne mogu da shvatim da žena ne zna gde udara i da je ovoliko luda. Neću da je štedim, pa nek je još 100 puta trudna!

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić

 

Podsećamo, pored ovoga, učesnica Elite Maja Marinković prisetila se u rijalitiju situacije kada je morala da ode na kiretažu i očisti plod, kada je bila u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona kaže da je u tom trenutku bilo najbolje da uradi to što je uradila, jer je veća robija čuvati dete sa Markom, koji nikad nije bio i neće biti uzoran otac. Da stvar bude još potresnija, Maja tvrdi da je sigurno bilo još devojaka koje su sa Janjušem prošle kroz istu stvar, ali da on o tome ćuti i krije situacije kao zmija noge.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Katarina

18.06.2024 12:14

Ne znam šta devojke privlači kod ovakvog čoveka? Da zanemarimo fizički izgled koji je nikakav ali mentalni sklop mu je katastrofa kao i fond reči.

Rea

18.06.2024 13:01

@Katarina - I hladno reče - Doći ću ti glave!???