ANELI AHMIĆ ŽESTOKO OSUĐENA! Uhvaćena kako UGROŽAVA život BEBE, kadrovi su procurili u javnost, svi su ZGROŽENI!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić izazvala gnev javnosti!

ANELI AHMIĆ ŽESTOKO OSUĐENA! Uhvaćena kako UGROŽAVA život BEBE, kadrovi su procurili u javnost, svi su ZGROŽENI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli

Gledaoci rijalitija "Elita" su uznemireni nakon što je kamera tokom dana zabeležila Aneli Ahmić kako se nakon svađe sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem prepustila poroku i zapalila cigaretu. Ova situacija je dodatno zabrinjavajuća s obzirom na Anelinu trudnoću, jer je poznato da pušenje tokom trudnoće može imati negativne posledice po zdravlje bebe.

Ova situacija je izazvala burne reakcije javnosti, koja je podeljena po pitanju Aneline odgovornosti kao trudnice. Dok jedni osuđuju Aneli zbog nedopustivog ponašanja u trudnom stanju, drugi izražavaju saosećanje prema njenim emotivnim izazovima i pritisku koji je doživela tokom svađe sa bivšim partnerom.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić puši cigaru

 


Pušenje tokom trudnoće može značajno povećati rizik od komplikacija poput prevremenog porođaja, niskog porođajne težine, kao i povećanog rizika od sindroma iznenadne smrti novorođenčeta. Ovi zdravstveni rizici su alarmantni, posebno kada se uzme u obzir da Aneli nosi život u sebi.

U ovakvim situacijama je važno pružiti podršku trudnicama koje se bore sa porocima ili stresom. Stručnjaci ističu da je važno da trudnice imaju podršku okoline i pristup savetovanju kako bi se nosile sa izazovima trudnoće na zdrav način. Takođe, važno je osvestiti javnost o zdravstvenim rizicima vezanim za pušenje tokom trudnoće kako bi se podigla svest o važnosti zdravog ponašanja u ovom periodu.

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić Elita 7

 


Anelin slučaj baca svetlo na važnost edukacije o zdravstvenim rizicima tokom trudnoće i potrebi za podrškom trudnicama u teškim situacijama. Nadamo se da će Aneli i njen plod biti bezbedni i da će ova situacija poslužiti kao podsetnik o važnosti brige o zdravlju tokom trudnoće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Snezana

18.06.2024 18:18

Zena nije trudna! Da li ste stvarno toliko glupi da poverujete da je trudna?

Ljiljana

18.06.2024 20:17

Kakav rizik, za koju,čiju trudnoću??? Pa zar još neko veruje da je Analna trudna. Dokaza koliko hoćete. Uveriće te se i sami, ako do sada niste. Prevarantkinja,namazana,pokvarene duše.🤮🤮🤮🐵🐵🐉🐉🐸🐸🐄🐄

De

19.06.2024 14:20

bre koda je jedina da pusi u trudnoci Zli jezici nemaju svoj zivot pa nju prate. Sta bi tek da se slika naga ko Stanija i da je sponzorusa kao ona i Alibaba ucmaraga,beskicmenjak, muska sponzorusa plitke pameti duga jezika pun pakosti zla i zavidosti