HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA! Javno moli za POMOĆ, haos u porodičnom DOMU: Radi sve što je u njegovoj moći za ćerku (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečeni tata se bacio na renoviranje!

HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA! Javno moli za POMOĆ, haos u porodičnom DOMU: Radi sve što je u njegovoj moći za ćerku (FOTO)

Foto: Instagram.com

Filip Car

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Car, nedavno je doživeo veliku životnu promenu postavši otac prelepe devojčice Leone, koju je dobio sa svojom verenicom Aleksandrom Nikolić. Srećni roditelji su odlučili da detinjstvo svoje mezimice provedu u Crikvenici, ali dok njihova naslednica ne ojača dovoljno za put, Filip je nekoliko puta putovao u Beograd kako bi video svoju ćerkicu i provodio dragoceno vreme sa njom.

Ponosni tata je neretko delio svoju radost sa pratiocima na društvenim mrežama, objavljujući fotografije i snimke sa malenom Leonom. Međutim, sada se ponovo oglasio na svom Instagram nalogu, te od svojih pratioca zatražio pomoć za preuređenje dvorišta kako bi njegova mezimica uživala tokom leta.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car zatražio pomoć na Instagramu

- Ima li neko ko pravi ovakva ograde? Gospodin/gospođo, neko, javi se - napisao je Car uz tri znaka uzvika, pa se pretpostavlja da mu se žuri da preuredi dvorište kako bi ćerkica uživala u istom tokom toplih letnjih meseci.

Podsećanja radi, Filip Car je još kada je napuštao porodilište sa Aleksandrom i naslednicom obelodanio da će porodica živeti na Hrvatskom primorju, u njegovom rodnom gradu.

Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking - rekao je Filip za portal Srbija Danas kada je izvodio Aleks i bebu iz porodilišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading