TRUDNOJ ANELI POZLILO UŽIVO U PROGRAMU: Hitno napustila Belu kuću, pojavili se DRAMATIČNI KADROVI iz Elite!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić odjednom je prebledela, zbog čega je morala da ode sa sastanka.

TRUDNOJ ANELI POZLILO UŽIVO U PROGRAMU: Hitno napustila Belu kuću, pojavili se DRAMATIČNI KADROVI iz Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Aneli Ahmić je iznenada napustila rijaliti "Elita" zbog naglog pogoršanja svog zdravstvenog stanja. Aneli je bila primorana da napusti kuću zbog sve lošijeg zdravstvenog stanja, koje je izazvano stresom i emotivnim opterećenjem.

Glavni razlog Anelijevog lošeg zdravstvenog stanja bio je verbalni sukob između njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša i ostalih takmičara. Janjušević je vodio žučnu raspravu sa ostalim učesnicima rijalitija, a posebno je bio izložen kritikama zbog svog odnosa prema trudnoj Aneli.


Aneli Ahmić, koja se tokom boravka u rijalitiju suočavala sa različitim izazovima i pritiscima, više nije mogla da podnese situaciju u kojoj je bila izložena verbalnom sukobu i stalnom stresu. Njeno loše zdravstveno stanje dovelo je do toga da je bila primorana da napusti rijaliti "Elita" kako bi se posvetila svom zdravlju i oporavku.

Stalni stres i emocionalno opterećenje mogu imati ozbiljne posledice po zdravlje pojedinca, a Anelijev slučaj je samo jedan od mnogih koji ukazuju na važnost brige o mentalnom zdravlju, posebno u okviru medijski eksponiranih situacija poput rijaliti programa.

Nakon napuštanja rijalitija "Elita", Aneli Ahmić se povukla iz javnog života radi oporavka. Njeni prijatelji i porodica pružaju joj podršku u ovom teškom periodu, a javnost šalje reči podrške i želje za brzim oporavkom.

Anelijev slučaj naglašava važnost brige o mentalnom zdravlju i potrebu da se pruži podrška osobama koje prolaze kroz teške emocionalne situacije. Nadamo se da će Aneli Ahmić uspeti da se oporavi i da će se vratiti jača nego ikad pre.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading