STIŽU NOVE TUŽBE U ELITU: Hitna reakcija nakon SKANDALOZNIH optužbi!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva najavila da će se obračunati sa Matorom na sudu!

STIŽU NOVE TUŽBE U ELITU: Hitna reakcija nakon SKANDALOZNIH optužbi!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Takmičari "Elite" danas biraju tri najbezosećajnije osobe. Anita Stanojlović je osudila sve koji urnišu Aneli Ahmić, a potom ocrnila i svoju još uvek zakonitu suprugu Jovanu Tomić Matoru, nakon čega je ona dobila reč. 

- Ja se slažem sa Anđelom što se tiče s*ksulanih odnosa da jesam bila sebična, ali neko ko ima dete treba da razmišlja više nego ja. Ja sam bila iskrena. Treba da razmišljaju o sebi, a isto si j*bač koji se pokazao kroz "Zadruge". Aniti jesam pomenula brata, rekla sam da je ukrao pare i otišao da kocka, ali nije ostala dužna, rekla je da je moj brat nekoga tukao. Kao što sam ja njima, tako su i oni meni vraćali. Ona mene nije volela ni na dan venčanja - krenula je Matora, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora razvezala jezik

- Svi pominju kako sam ja nju jurila, a zar nije morbidnije juriti nekog šest meseci, a ne osećati ništa prema njemu? Koristite se stvarima kao malopre za mašinicu, mene Nenad šiša sa tim, kao i sve zadrugare koji su dobri sa Stanislavom. Jako ste kvarni i želite da me predstavite u negativnom svetlu. Možete samo da jedete g*vna i da izvrćete moje reči - govorila je Matora.

- Nadam se da je "Neviđena armija" u punom gasu nekoliko nedelja pred kraj. Što se mene tiče mogu na poligraf za sve što sam rekla za ovih sedam meseci - odgovorila je Anita.

- Mića me je povredio, očekivala sam od njega kad se desila situacija. To me je više povredili od nekoga od koga ne očekujem osećajnost. Nikad nisam videla pakosniju osobu od Miljane, nikad nisam videla dubinu njene duše, istinsko zlo. Prošle godine joj je za Uskrs bilo bitnije da se malti po kući, nego da napravi iznenađenje za Željka. Ona Željku ništa nije priredila. Marija brine o tom detetu, za razliku od Miljane. Dok je Željko bio ovde ona se j*bavala sa Zolom i nije mislila o njemu. Ti si za mene bezosećajna. Setimo se kako si tukla bebisiterke - govorila je Matora.

- Za ovo ide tužba - dodala je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić najavila tužbu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading