NAJSKANDALOZNIJE REČI U ELITI! Ivan Marinković OCRNIO maloletnu devojčicu!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar ušao u otvoreni rat sa Žanom Đorđević, pa udario na njenu ćerku!

NAJSKANDALOZNIJE REČI U ELITI! Ivan Marinković OCRNIO maloletnu devojčicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari "Elite" su juče birali tri najbezosećajnije osobe u Beloj kući, a svoj sud dala je i Žana Đorđević, nakon čega je došlo do novog žestokog rata sa Ivanom Marinkovićem.

- Broj jedan je Anđela Šparavalo, a ne mogu da izuzmem Bojanu, jer sa kim si takav si. Nema opravdanja, ona i podržava bezosećajnog Ivana i sve bezosećajne ljude. Darijan je bezosećajan jer će javno da dokazuje koliko dece ima, a i vređao je majke - govorila je Žana.

- Ti si veliko zlo koje dira decu, a ja sam rekao za ljubavni život - dodao je Darijan.

- Bezosećajan prema Stefani, bio je drug Munji, bio je drug Matoroj. On je bezosećajan prema Janjušu, jer ovo nije usluga, nego mu odmaže. Jelena je toliko zlo da mi više nije ni inspirativna. Oni su dva degenerika koja prate maloletnoj deci - nastavila je ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana Đorđević

Nakon Žane Đorđević glasao je Ivan Marinković.

- Prvi paket su dve divne kraljice i dve divne žene, majke, Milena Kačavenda i Rada mutirani babun. Ona je nepokretna imovina. Pozdrav za Irinu, za koju sam čuo da ju je pijani momak dovezao kući, po uzoru na mamu. Zbog toga je bezosećajna, jer nije vaspitala ćerku sa kim treba da se zabavlja - govorio je Ivan.

- Da li bilo ko veruje u ovo? Pa ti ne znaš koliko dece imaš, ti si poremećen - dodala je Žana.

- Ona je bauljala ovde pijana, pa je nju maloletna ćerka mogla da gleda. Gledala je kako joj majka ulazi u rijaliti, hoće da bude lezb*ča i liže Matorinu "Svetislavu" - nastavio je Ivan.

- Ja sam to demantovala, ona nije ušla sa mnom. Ne braniš ni ti mene za stvari koje si mi pričala, puši k*rac više. Ulaziš gore od Anđela - vikala je Matora.

- To je nešto drugo - dodala je Žana.

- Ona je svoju čerku Irina Đorđević Maliković Omnija stvarila u položaj, dok pominjete moju i ja ću, gledala je majku kako se teslači po rijalitiju. Istu ćerku je dovela u situaciju prošle godine da gleda svaki dan kako se razvlači sa 20 godina mlađim Markom Markovićem ispod pokrivača i da joj gura ruku u p*čku - nastavio je Ivan.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading