ŠOK-INFORMACIJE O MARKU ĐEDOVIĆU! Sandra Rešić razvezala jezik o SKANDALU u njegovom stanu, pa najavila NOVE TUŽBE!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešićeva progovorila o prekidu prijateljstva sa velikim prijateljem!

ŠOK-INFORMACIJE O MARKU ĐEDOVIĆU! Sandra Rešić razvezala jezik o SKANDALU u njegovom stanu, pa najavila NOVE TUŽBE!

Foto: N. Mutić,TV Pink/printscreen

Marko Đedović se naljutio na svoju prijateljicu Sandru Rešić kad je saznao da je pustila Mateu Car u njen stan. Sandra je i o ovome govorila u specijalnoj emisiji Dušice Jakovljević, te otkrila zbog čega je ovo uradila.

- Ja sam Matei u prepisci napisala da je moj jedini motiv bilo da Matora sazna istinu. Ja njoj kažem da mi je samo bitno da izvučem Matoru i da spasim Ša od ku*vi. Jer tada nisam ni poznala bivšu od Ša, pričao mi je aposlutno svašta. Ja sam stekla utisak da je ona aždaja koja se pojavila ne znam ni a od kuda. Da je abortirala njegovo dete i da su se zato razveli. Neću da skrećem sa teme. Moje i Mateino dopisivanje prestaje negde polovinom decembra. Matoru je prošao bes i htela je da se pomiri sa Anitom. Matora je velika drugarica kad ne pomaže sad Ša, ali nebitno. Meni je bilo bitno da se njih dve ne pomire, to bi se desilo da Anđelo nije ušao, ja ruku svoju dajem - rekla je Sandra.

- Možda bi pobedila ta neka ljubav - rekla je Dušica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sandra Rešić u specijalnoj emisiji

- Kada to kažeš dođe mi da izađem iz emisije. Ja dok sam se čula sa Matorinim roditeljima, oni su dali intervju da će njihova vrata zauvek biti zatvorena ako se ona pomiri sa Anitom. To je njena mama meni rekla. Ona je napravila svadbu, bila je srećna i nama je to dozvoljeno. U svom tom žaru, ja pravim grešku jednu jedinu, Anita je trebala da gostuje u Elitu, ja sam nju dovela u Đedovićev stan na par sati da prespava i odvezla je u autobus. Ja da sam je dovela kući, Cica bi me ubila. Ja sam razmišljala da Đedović neće to da mi zameri jer sam spasila našu zajedničku drugaricu. Ja sam pogrešila i ima da snosim svoje posledice. Svako je živeo bez svakog - rekla je Sandra.

- Kada napuste Elitu u narednom periodu, da li misliš da može da dođe do pomirenja? - upitala je Dušica.

- Ja sam i dan danas bez obzira što Đedović mene pljuje na sva usta, ja ništa nikad nisam rekla. On je težak i zaje*an čovek. Žao mi je njegove sumnje u mene da bih igrala rijaliti sa njm. Ja koja ne primam honorar i nemam blage veze sa celom pričom, ja da igram rijaliti. Da li će to da mi oprosti ili neće, ja ne znam. Žao mi je što posle svega što smo on i ja prošli dobrog, lošeg, smeha, suza, tuge, bola, a on mnogo dobro zna šta smo prošli. Da li je moguće da on poveruje da bih ja njega namestila? Na kraju će se ispostaviti da sam se ja švalerisala sa Anitom. Dokaza imam pregršt - rekla je Sandra.

- Marko je govorio o tome da on ima svaki razgovor koji vodi ili poruku koju dobije ima skrinšot, je l' to istina - pitala je Dušica.

- To je istina, jer je Marko Đedović davno naučio da ne veruje ljudima. Ako je istina da ima sve naše skrinšotove, nemam problem s tim... Ja sam jednu izdvojila prepisku od Jully, objavila je na svom profilu: "Šta sada napadate devojku, Lejdi Di je videla sve prepiske", nije rekla da je znala samo za prepiske, nego da je videla prepiske. Ja uopšte ne znam zašto ta žena Jully mene mrzi toliko, probala sam da nađem neki smisao - rekla je Sandra.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sandra Rešić o odnosu sa Markom Đedovićem

- Je l' si videla nekada tu ženu - pitala je voditeljka.

- Nikada uživo, imala je svoju sliku na tiktoku, ne znam kako ona fizički izgleda. Ja saznajem kako Jully izgleda kada je meni Matea rekla da je poznaje par meseci, a onda sam videla da je bila u jednom tiktok lajvu. Čula sam da je bila pre jako dobar komentator i da je objektivno vodila taj profil... Neke prepiske ne smem da objavljujem, inkriminišu neke druge ljude koji nisu vezane za rijaliti. Ja sam dve nedelje posmatrala, prvo mi je bilo horor film, onda sam mislila da je neka šala, a onda: "Čekaj bre, možda je ovo neka sekta", da iz neke mržnje prema meni i Đedoviću tako, ja sam mislila da su u ovoj zavrzlami Jully i Matea... A Ana Spasojević, kod koje je Matea bila u Jagodini, Matea koja meni u prepiskama kaže: "Ja sam lično dala zeleno svetlo Ani Spasojević da pusti prepiske", ja shvatam: "Au, druže" - rekla je Sandra.

- Zašto ljudi kada čuju tvoj glas i ono što im govoriš u glasovnim porukama i kada ti kažeš: "Ovo neće ići dalje od ovog razgovora" - pitala je Dušica.

- Ja vrlo brzo nakon Mateinog dolaska, suočavanja i sve ostalo, vrlo brzo saznajem da ona mene snima i skrinšotujem i od tog momenta ti pričam sve ono što želiš da čuješ. Ja snimam i skrinšotujem sve od tada da se ne bi izbrisalo, pričala sam joj da pokida emisiju. Moji advokati pomno prate šta postavljate i sve se taloži. Tražiću novčanu kaznu, a za bilo koju tužbu koju budem dobila, a dobiću ih, sve pare koje budem dobila biće raspodeljene deci na "3030". Meni je i dalje ovo toliko smešno, pa ljudima izgledam polupano - rekla je Sandra.

- Kako si provalila da te snima - pitala je Dušica.

- Ne otkrivam ja moje izvore, ali samo da kažem Matei, mnoge ljude kojima veruješ, bolje bi bilo da ne veruješ, čak sam ti i rekla da mi ne veruješ, upozorila sam te - rekla je Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading