NAJJADNIJI MUŠKARAC NA BALKANU! Aleksandri Nikolić prekipelo, gori od besa nakon svađe sa Carem!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je očitala bukvicu putem Instagrama.

NAJJADNIJI MUŠKARAC NA BALKANU! Aleksandri Nikolić prekipelo, gori od besa nakon svađe sa Carem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", nedavno je postala majka devojčice Leona, koju je dobila sa Filipom Carom. U intervjuu za medije, Aleksandra je otkrila kako je majčinstvo promenilo njen život i planove za budućnost.

Ističući značaj podrške porodice u ovom periodu, Aleksandra je istakla da joj trenutno najviše pomaže njena majka. "Mama mi najviše pomaže, ona će je i razmaziti", rekla je Aleksandra, naglašavajući koliko joj znači podrška i ljubav koju dobija od svoje majke u ovom novom životnom poglavlju.

Iako su nedavno kružile glasine o problemima u vezi sa Filipom Carom, Aleksandra je demantovala ove spekulacije i istakla da su njih dvoje u odličnim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Njega je promenila dosta ćerkica, kako ne. On je emotivan i stalno mi piše gde je, šta radi, kako je. Divan je. On kači samo ćerku na instagram i to nije lažno. Mnogi žive lažne živote, a kod njega je sve istina. Ništa mu ne zameram, a on meni nema šta. Ne živimo u prošlosti, niko ne živi u prošlosti, pa ni mi - rekla je Aleksandra za Blic.

Međutim, njena današnja objava na Instagramu izazvala je totalnu pometnju i bacila sve u rebus, s obzirom da su se mnogi kome je ovaj stori posvećen. Naime, ona je podelila vodič za muškarce i uputstva kako da dečko ne bude "najjadniji muškarac na Balkanu":

- Kako da ne budete najjadniji muškarac na Balkanu - podelila je Aleksandra Nikolić jednostavni vodič, pa objasnila o čemu se radi. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading