SKANDALOZNA TAJNA ANELI I ŠA! Ovo su svi detalji AFERE - mesecima se tajno viđali i bili INTIMNI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je video da ne staje i da je dosadna, Ša joj je zapretio da će joj napraviti pakao od života i zabraniti ulazak u Beograd

SKANDALOZNA TAJNA ANELI I ŠA! Ovo su svi detalji AFERE - mesecima se tajno viđali i bili INTIMNI!

Foto: TV Pink/printscreen, Pixabay.com

Aneli Ahmić bila je u tajnoj vezi s Nenadom Aleksićem Ša i dolazila u iznajmljen stan u Beogradu, gde su provodili zajedničko vreme. Kontroverzna starleta, koja je obeležila "Elitu 7" ljubavnom romansom s Markom Janjuševićem Janjušem, krije mračnu tajnu kako je upoznala repera i šta je radila u periodu kada su se ludo zabavili pre tri godine u jednom apartmanu u Beogradu.

- Aneli je tražila način da dođe do javnosti i postane starleta. Ona se divila Staniji pre nego što se desilo ovo s Asminom Durdžićem. Gledala je njen Instagram profil i maštala o tome da i ona jednog dana bude dobra riba, da bude poznata i da je prati mnogo ljudi na društvenim mrežama. Znala je da je jedini način da dospe u javnost rijaliti-program, poznat dečko i neka afera. Kako nema talenat za pevanje, jedina opcija je bila da postane starleta: "Biću bolja i od Stanije i od Tamare Đurić kada javnost bude saznala za mene. Neće mi biti ravne. Još neka estetska korekcija i ja sam bomba", ponavljala je ona vrlo često. Smejale smo joj se jer nam epitet starlete nikako nije išao uz nju - počinje njena prijateljica, koja je dobro obaveštena o svemu što se dešavalo u privatnom životu starlete.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Pixabay.com

Ša i Aneli

- Ona je tako preko društvenih mreža kontaktirala Ša, znala je da je labilan, da mu malo treba da se naloži na jednu ženu. Kada je videla da je odgovorio, odmah se bacila na otvoreno muvanje i predlaganje raznih bahanalija. On se na početku dobro držao i nije popuštao, čak se i čudio šta mu piše. Slala mu je svoje gole slike i mamila ga na viđanje. Pored toga, imali su i video-pozive, gde je Aneli pokazala čime raspolaže. Nije odoleo njenim atributima i pozvao ju je da se vide, ali pošto je tada bio u braku s Ivanom, sve je bilo tajno. Priznala mi je da bi se i udala za njega ukoliko bi on to želeo i hteo - nastavlja njena prijateljica, koja nam na kraju otkriva i kako je sve puklo i zbog čega sada oboje ćute o svemu.

- Ona je dolazila u Beograd nekoliko puta, a Ša je insistirao da sve bude pod strogom diskrecijom i da niko ne sazna. U početku je Aneli to bilo u redu, imala je šta je htela. Posle nekog vremena ona je, ipak, poželela nešto više, počela je da ga pritiska i gnjavi, zvala ga sto puta i molila da se vide. On je rešio da preseče i da stavi tačku na vezu s njom. Kada je video da ne staje i da je dosadna, Ša joj je zapretio da će joj napraviti pakao od života i da će joj zabraniti ulazak u Beograd ako nastavi da ga muči. Aneli se uplašila kao nikada do tada. Prestala je da mu piše i zauvek je izbrisala njegov broj. Izbrisala je iz memorije sve što je bilo, a tako se i Ša ponaša - završava Anelina prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Ma prijateljica bre

18.06.2024 13:10

Pa zar ona u to vreme nije bila trudna, ili se već porodila, negde u Austriji?

Ma prijateljica bre

18.06.2024 13:10

Pa zar ona u to vreme nije bila trudna, ili se već porodila, negde u Austriji?

Janjuš

18.06.2024 14:28

Hvala redakcijo

Janjuš

18.06.2024 14:28

Hvala redakcijo