MAJA PROGOVORILA O JANJUŠEVOJ BEBI! Evo šta je rekla o kiretaži! POMENULA JOŠ NEKOLIKO ŽENA! ŠOK U ELITI!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čula sam neke priče, ne bih naravno ništa da tvrdim, ali izgleda da postoje devojke koje su prošle sličnu stvar kao ja sa njim.

MAJA PROGOVORILA O JANJUŠEVOJ BEBI! Evo šta je rekla o kiretaži! POMENULA JOŠ NEKOLIKO ŽENA! ŠOK U ELITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković prisetila se u rijalitiju situacije kada je morala da ode na kiretažu i očisti plod, kada je bila u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona kaže da je u tom trenutku bilo najbolje da uradi to što je uradila, jer je veća robija čuvati dete sa Markom, koji nikad nije bio i neće biti uzoran otac. Da stvar bude još potresnija, Maja tvrdi da je sigurno bilo još devojaka koje su sa Janjušem prošle kroz istu stvar, ali da on o tome ćuti i krije situacije kao zmija noge.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- To što se meni desilo sa Janjušem je bio horor film i to nisam htela da uradim, sve dok nisam shvatila da nemam izbora. Bolje je i bilo da odem da se očistim, nego da sutra čuvam sama dete i bez oca koji ni ne zna šta to znači. On ni o svom sadašnjem detetu ne brine, zašto bi o mom - rekla je Maja, pa je šokirala rečima koje lede krv u žilama:

- Čula sam neke priče, ne bih naravno ništa da tvrdim, ali izgleda da postoje devojke koje su prošle sličnu stvar kao ja sa njim. On o tome ćuti, neće da se priča, ali ja ako mi se zameri sigurno mogu da nađem dokaze za ovo što pričam. Samo ne želi da se mešam u te stvari jer to nije moj život. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Inače, u toku poslednje podele budžeta, Marko Janjušević Janjuš ušao je u žestok klinč sa Milenom Kačavendom i Slađom Lazić Poršelinom. Kako su obe na strani trudne Aneli Ahmić, Kačavenda i Slađa su žestoko postavile Janjuševića na mesto, pa uživo u programu su mu sasule sve u lice. 

Mene puni solarna energija, za ove nedelje koje su ostale do kraja. Vi ste toliko smešni, da se meni s*re od vas. Toliko mi je drago što sam ovde godine upoznao takve osobe - govorio je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Ti nas napušavaš k*rcem, s*re se i meni od tebe. Jedva čekam tu tvoju usr*nu teleću glavu da ne gledam, dosta si ti napušavao k*rcem ovde - udbrusila je Kačavenda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Ja sam samo rekao da je došlo vreme da pametan zaćuti, a budala da progovori. Ne znam zašto mi upadate u reč, a kažete da sam takav kakav sam. Ja se obraćam narodu, ovo što se dešava - pričao je Janjušević.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading