BESNO UPALA U STUDIO, PA NAJAVILA TUŽBE! Sandra Rešić razvezala jezik nakon SKANDALA!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka večeras nikoga ne štedi!

BESNO UPALA U STUDIO, PA NAJAVILA TUŽBE! Sandra Rešić razvezala jezik nakon SKANDALA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić večeras je gošća voditeljke Dušice Jakovljević, a na Pink je stigla kako bi iznela svoju stranu priče. Nju su prošle nedelje okarakterisali kao lažnog prijatelja Jovane Tomić Matore i Marka Đedovića i nekog ko igra dvostruku igru. Sandra je besno stigla u studio.

- Neću ovakvu najavu, neka se zna da sam ja sve osmislila i da sam mozak igrice, ma ja sam veliki šef i neko ko je izmislio ceo rijaliti - rekla je Sandra ironično.

- Šta se desilo? Prvo si bila najodaniji prijatelj svima i onda odjednom dođosmo do Elite 7 - rekla je Dušica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sandra Rešić

- Koliko čujemo u poslednjih par nedelja izgleda da nikome nisam bila prijatelj. Ja sam Đedoviću rekla da ne treba da ulati u ovu sezonu zbog svoje psihe. Mi smo preživeli Matorinu tu glamoroznu svadbu. Želim ovo da čuje i Anitina mama koja me toliko ne voli. Dešavaju se stvari sa kojima mi nismo upoznati. Ja i dalje mislim da je to žurka, međutim ono svadba. Ja tada po prvi put upoznajem Anitu, na njihovoj svadbi. Ja sam mesecima slušala laži o sebi i dezinformacije. Kako je kome odgovaralo da prenese, da se čuje, ja sam sve to gledala kao budalaštinu. Međutim poslednjih par nedelja počinje da sve gori, ja se budim iz zimskog sna. Kreće hajka na mene, čak saznajem i o sebi da sam gej. Ja bih volela da jesam, ali nisam nažalost. Jedino što je pravo na meni su silikoni, ako neka žena želi da pipne može - rekla je Sandra.

- Mi ćemo se večeras dotaći svega. Volela bih da čujem iz tvog ugla kako je sve izgledalo - rekla je Dušica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dušica Jakovljević

- Venčanje je izgledalo bajno. Ja sam bila šokirana da je Matora sve to napravila i uradila za nekoga koga poznaje dva meseca. Matora se frlja sa cenama, ali sve i da je 10.000 evra, to nije mala cena. To venčanje je izgledalo kao iz bajke. Ja sam bila zadužena da budem sa Anitom. Matora me zamolila da budem tu jer je Anita nervozna jer nije bio niko njen kod nje, rečeno mi je da budem tu pored nje da se ne raspadne. Ja sam sa Anitom bila ceo dan. Za sve prepiske koje su izašle lažne, za snimanje mene kao javno ličnosti i za sve ono što planiraju da izbace, moji advokati su tu, sve sam dala advokatima. U Srbiji je kazna od 3 meseca do 2 godine, a u Hrvatskoj je 2 godine. Ako ste mislili da živite u drugoj državi i da tamo nemam advokate, tu ste se zeznuli. Moje oglašavanje se završava večeras za sva vremena. Anita je bila malo pogubljena, nigde nema njenog i ja sam nju razumela. Ja i Ermina smo se pokačile jer je Ermina bila ubeđena da ona neće imati šminku. Posle se ispostavilo da je šminka plaćena svima sem meni i Ermini. Ermina je poludela i rekla Aniti da je rijaliti igrač, da će da za*ebe Matoru - rekla je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sandra najavila tužbe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading