IZBAČENOG TAKMIČARA SAČEKAO PAKAO NAKON ELITE! Ne može da viđa svoju DECU, a OVO je razlog!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gačić otkrio šta mu je supruga priredila!

IZBAČENOG TAKMIČARA SAČEKAO PAKAO NAKON ELITE! Ne može da viđa svoju DECU, a OVO je razlog!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić

Nemanja Gačić je rano jutros napustio "Elitu" i prva stvar koju je želeo da uradi je da vidi svoju decu, ali, kako kaže, bivša supruga mu to ne dozvoljava. Naime, kako je ispričao, ona se uopšte ne javlja na njegove pozive.

- Zvao sam je danas, nije mi se javila. Video sam da mi je ćerkica slala poruke, pošto mi je telefon bio kod kuma. Prvu poruku u januaru, pa u februaru, a poslednju pre par dana, pa je moj kum, kod koga mi je bio telefon, poslao poruku da sam daleko i da radim, da ću se uskoro vratiti kući, da ne brine. Ja sam ih danas zvao, probao da stupim u kontakt, međutim ona mi se ne javlja. Nadam se da će mi se javiti. I da nije videla da sam izašao iz "Elite", vidi moj broj telefona. I da radi, mogla je da mi kaže:"Ne mogu da ti se javim sad, javiću ti se posle". Ne znam, uopšte mi gospođa nije jasna, ne znam šta bih mogao da vam kažem - razočaran je Nemanja.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Nemanja Gačić

Tokom učešća u "Eliti" žestoko se sukobljavao s Nenadom Macanovićem Bebicom, a rasplet čitave priče će se, po svemu sudeći, dogoditi u Kotežu, odakle su obojica.

- Ja sam njemu pretio, a ne on meni, ja sam mu zabranio da neće moći da uđe u Kotež! Došao je moj kum, kog sam spominjao tamo, lik je odlepio jer ga je Bebica vređao, kao i njegove drugare. Ne verujem da će uopšte doći u Kotež, pritom sam čuo brdo priča vezanih za njega. Svi su kivni na njega, jer svi znaju kakav sam jalik generalno. Svi me gotive, svi su uz mene. Ne znam kako će da prođe kad izađe - kaže Nemanja.

Otkrio je i da li se čuo sa Janjuševom bivšom suprugom Enom.

- Ne, nismo. Nije me zvala ona, ni tašta Janjuševa bivša. S njom se poslovno čujem, vezano za ta suđenja kad imam, a s Enom se vidim nekad kad imam vremena, zovem je. Mi smo se družili kao klinci, ja sam 14 godina bio van Koteža. Kad dođem nekad, ili kod teta Ljilje da donesem neki predmet, onda je zovem, pitam, ali nemam sad neki baš kontakt, da se družimo - rekao je Gačić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading