KARAMBOL U ELITI! REŠIĆKA, ĐEDOVIĆ I MATORA OČI U OČI! Sasuli jedni drugima sve u lice zbog tračeva i afere! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.06.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ispovesti u studiju na Pinku, pevačica je imala još teži zadatak...

KARAMBOL U ELITI! REŠIĆKA, ĐEDOVIĆ I MATORA OČI U OČI! Sasuli jedni drugima sve u lice zbog tračeva i afere! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

matora-marko-sandra

Nakon što je produkcija obavestila učesnike Elite Marka ĐedovićaJovanu Tomić Matoru da ušetaju u Šiša bar, gde su ugledali Sandru Rešić, nastao je opšti karambol! Naime, nakon što je pevačica ispričala svoju stranu priče u studiju, suočila se sa Markom i Jovanom uživo u programu, pa su razgovarali o imenima koja se provlače danima i zbog kojih je nastala opšta frka. 

- Šta ste radili ovo - pitala je Đedović.

Foto: RTV PINK printscreen

Suočavanje Rešićke, Đedovića i Matore

 

- Ništa, ja bar ništa... Nemam nikakve veze sa imenima koji se ovde pominju. Ja saznajem da je tebe Anita prevarila krajem oktobra kada su Mina i Ana Spasojević dobile dozvolu od Matee da izađu javno i pošalju prepiske. Matea je mnogo ranije, od avgusta, pokušavala da uđe u rijaliti, da dođe do brojeva telefona i ostalo. Lejdi Di je videla prepiske, to je Jully objavila, ne znala, videla. Mene je Pink.rs zvao kada su gostovale Ana i Mina, ja dajem intervju da to nije istina, kao glupak, ja nemam pojma. Drugog novembra, dva meseca nakon vašeg ulaska, pogledam emisije i pošaljem poruke Ani Spasojević, ona mi pošalje: "Sa Mateom, bila je kod mene u Jagodini, sve je istina...

Foto: RTV PINK printscreen

Suočavanje Rešićke, Đedovića i Matore

 

- Ko je znao pre nego što smo ušli u rijaliti!

- Samo Jully i Matea - rekla je Sandra.

- Meni je Jully poslala poruku da demantujem u Amidžiju zbog Matee - rekla je Matora.

Foto: RTV PINK printscreen

Suočavanje Rešićke, Đedovića i Matore

 

- Drugog novembra sam poslala Matei poruku da mi pošalje prepisku. Ja sam prva kontaktirala Mateu da mi ih pošalje lično i da saznam kolika je istina da je Anita prevarila. Znale su samo Jully i Matea koja joj je to rekla. Moja najveća greška i ja sve vreme govorim da niko od nas nije znao, da niko nije znao, dok Mina i Ana nisu iznele to na RED TV. Moja najveća greška koju pravim, da bi Matea došla i iznela ovde istinu što je pustim da ostane na par sati, ne na par dana, nego par sati... Ne postoji ta prepiska da sam dala adresu - rekla je Sandra.

- Je l' postoji prepiska napolju na kojoj piše moja adresa? - pitao je Marko.

- Ne, poslala sam joj pin... Ona je rekla da je bila u stanu posle emisije - rekla je Sandra.

- Rekla mi je Ermina da si poslala glasovnu poruku za manipulaciju mojih roditelja - rekla je Matora.

Foto: RTV PINK printscreen

Suočavanje Rešićke, Đedovića i Matore

 

- To je laž, a i ti si slagala kada si prišla meni, ja sam te potapšala i rekla sam ti: "Nemoj da plačeš", ja sam pitala Marka da li treba da mu pošaljem i rekla si mi: "Rekla mi je mama da se čuje sa tvojom Cicom", ja sam tebi rekla: "Da, čuje se sa Cicom". I da sam ti rekla, moja manipulacija tvojim roditeljima?! - rekla je Rešićeva.

- To mi je rekla Ermina da postoji glasovna poruka, ja sam rekla Matei: "Meni je stalo da se Matora nikada ne pomiri sa Anitom, jer će, kao što su njeni roditelji rekli da će biti zatvorena ako se pomiriš sa Anitom" - rekla je Sandra.

- I odakle ti ideja da je dovedeš u moj stan? - pitao je Marko.

- Napravila sam glupost - rekla je Sandra.

- Vrlo dobro znam da ako je neko u jeku afere i znaš da ja ovde živim i radim i znaš da bilo ko ko me zaprati na Instagramu da će biti optužen za teoriju zavere i da sam sve znao - rekao je Marko.

- Ermina se okrenula protiv tebe, jer je mislila da ćeš samo mene da napu**š, a da ćeš nju da vineš u nebesa - rekla je Sandra, te se situacija nije smirivala nimalo. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bubi

18.06.2024 11:11

Nije bas bila ubedljiva u razgovoru sa njima