JEZIVO! Janjuš DIVLJAŠTVO u alkoholisanom stanju pokušao da "OPERE" SUZAMA!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš briznuo u plač čim se probudio!

JEZIVO! Janjuš DIVLJAŠTVO u alkoholisanom stanju pokušao da "OPERE" SUZAMA!

Foto: izvor: RTV Pink Printscreen

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš sinoć je u alkoholisanom stanju napravio karambol u rijalitiju nakon pomirenja sa Aneli Ahmić. Naime, tokom sinoćnje žurke, Aneli se našla u raspravi sa cimerom Urošem Stanićem, a bivši košarkaš je reagovao krajnje neočekivano.

Republika

Foto: RTV Pink Printscreen

Karambol Aneli i Janjuša

Kako je kamera uhvatila, on je grubo odgurnuo svoju bivšu partnerku kako bi se vratila na žurku, uz psovke i uvrede upućene njoj i njenim roditeljima. Njegovo ponašanje šokiralo je prisutne, a situacija je eskalirala kada je Janjuš, vidno pripit, u jednom trenutku počeo da gađa Aneli žetonom dok je nastavljao sa uvredama.

Jutros nakon buđenja briznuo je u plač i krenuo da se pravda Aneli, a veći deo publike ga je osudio u komentarima na društvenim mrežama, navodeći da on sada pokušava da se "opere". Aneli su dodatno ocrnili što je stala u njegovu odbranu.

- Nisam dobro uopšte, imam neke prebačaje - rekao je Janjuš.

- Znaju svi da si se prebacio, onaj mali degenerik izbaci iz takta svakoga za sekundu. Ajde smiri se šta ti je, nisi dete, šta ima veze. Pravili su ovde i gora s*anja, to je prebačaj samo, nisi pio dugo, alkohol učini svoje, neće ti to niko zameriti - rekla je Aneli.

"Jezivo, sad se pere", "Klasika, napravi sr*nje, pa glumi žrtvu", "Ona je još gora od njega kad ga pravda", "Ma on nju mrzi, nego je zbog priče sa njom, šutnuće je pred kraj", "Aneli, imaš li stida?", samo su neki od komentara na mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading